Selülit Selülit giderici doğal tarif

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
Aktara bir gitsem toplaycam bir sürü yağı ama daha gitmek nasip olmadı .
Yalnızz bunun illaki yağla mı olması gerek mesela biberiyeyi kekiği bir arada kaynatıp dondursak öyle uygulasak aynı etkiyi göstermez mi ?

sırf yaglarla cildin isilik olur.. Hem buzun tek başına bile etkisi varken Bu yaglarla su buz birleşince mükemmle bir görüntü çıakyor. ebn onceki sonraki diye koyucam foto.. az daha bekelein. :16:

sırf yaglarla cildin isilik olur.. Hem buzun tek başına bile etkisi varken Bu yaglarla su buz birleşince mükemmle bir görüntü çıakyor. ebn onceki sonraki diye koyucam foto.. az daha bekelein. :16:

Canımmm yok onu demedim ben ama teşekkür ettim yine de :))
Diyorum ki yağ yerine otları alıp kaynatsak sonra dondurup öyle uygulasak aynı etkiyi göstermezz mi
Yoksa illaki yağ mı olması lazımm:9:

canım bu yumurta poşeti ne oluyor yumurta konulan kartondan mı bahsediyorsun onu anlamadım da

bununla ilgili egzersiz olarak youtube'da bir video izlemiştim.faydalı olacaktır: "Sıkı ve Selülitsiz Kalçalar İçin Haftanın Egzersizi" yazın. çıkan video gayet basit ve uygulanabilir... ;)

Back
X