Kızlar krauterhof selülit jelini kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Öyle jellere falan pek inanan biri değilim cok uygun bir indirimle+kuponla denk getirip denemekten ne çıkar diye satın aldım. Süslü sözlükte çok övmüşlerdi. Çok yakıyor diyenler briaz abartıyor bence. Duştan sonra kullanmazsanız dayanilmayacak bir acısı yok. Ama duş sonrası evet çok fazla yakıyor acı eşiğiniz düşükse duş sonrası kullanmayın.
Neyse uygulamaya gelince ben özellikle diz ve üst bacak, popo ve karın mide gölgeme uyguladım. Selülit masaj aletim var şu ele takılan 3-5 liralık şeylerden. Sürdükten sorna onunla 2-3 dakika kıpkırmızı olana kadar masaj yaptım her bölgeye. Sonra yatağıma girip ayaklarımı yukarı diktim. Gece yatmadan önce uygulanıyormus bu yüzden yatağa normal saatten biraz erken girebilirsiniz çünkü hemen uyuyamıyorsunuz yanmaktan bir yarım saat falan rahat yaniyorsunuz. Kış aylarda denemeniz tavsiye yazın katlanılmaz.
1 hafta boyunca bir gece ara vermiştim sadece toplamda 6 kez uyguladım ve aynı zamanda zerdecal, pul biber, yoğurt ve limonlu kürü yapıp yediğime içtiğimde de dikkat ediyorum, ekmeği sadece kahvaltıda yiyordum. Bir de kara üzüm çekirdeği yiyorum dolaşım için bunu da mutlaka yapın hem çok sağlıklı bir antioksidan.
Sonuç olarak, Bacaklarımda ve karnımda kesinlikle sikilasma oldu. bacak derim daha pürüzsüz oldu normalde damar damar görüntüsü var. Mide kısmım cok yağlı boğum boğum orada incelme var. Elimle sıkarken bile anlıyorum kütle farkını. Geçen çok dar bi eşofmanım vardı onu giyince de anladım diz üstüm aşırı dar yapışıyordu sinir oluyordum şu an bol bol duruyor orası. Pantolonlarim keza aynı şekilde bacaklarımın inceldiği çok bariz ortada.
Şu an kullanımı bıraktım benim varislerim de var çünkü bi zararı olmasın diye korktum ama ara ara devam edicem. Kesinlikle şans verin bu kreme. Daha uzun süre kullanırsanız daha iyi sonuç alacağınıza eminim. Öyle bir anda mucize bekleyemeyiz biliyorsunuz bu yüzden en azından bir kutuyu düzenli kullanın tamamen yok olmasa bile güzel bir fark yaratıyor. Selulitsiz günlere