Arkadaşlar merhaba uzun zamandır selülitlerim vardı ama araştırmalarım sonunda bir kaç yağ önerisi ve iyi bir masajla giderilebileceğini okudum yaklaşık 20 günlük bir süreçte arkadaşım denedi baya gelişmelere ulaştık bugün bu işlemlere bende başladım benim gibi sıkıntısı olanlar sanırım enazından deneyebilir biberiye yağı susam yağı hindistan cevizi yağı ve tatlı badem yağı nı sürüp selülit için fırçayla aşırı bastırmadan masaj yapmak zaten tenınızı tanırsınız ona göre bıraz bastırarak masaj yapıp strece sarıp yaklaşık bır saat sonra yıne masalja yıkamak ben hafta da bir gelişmeleri belirteceğim inşallah bende ve benım gıbı olanlarda faydasını görürüz.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selülit Selülit Dertlileri
- Konu Sahibi hayali_m
- Başlangıç Tarihi
Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Mayıs 2014
- 229
- 106
- 123
Hergunmu yapiliyor araliklarlami ?Arkadaşlar merhaba uzun zamandır selülitlerim vardı ama araştırmalarım sonunda bir kaç yağ önerisi ve iyi bir masajla giderilebileceğini okudum yaklaşık 20 günlük bir süreçte arkadaşım denedi baya gelişmelere ulaştık bugün bu işlemlere bende başladım benim gibi sıkıntısı olanlar sanırım enazından deneyebilir biberiye yağı susam yağı hindistan cevizi yağı ve tatlı badem yağı nı sürüp selülit için fırçayla aşırı bastırmadan masaj yapmak zaten tenınızı tanırsınız ona göre bıraz bastırarak masaj yapıp strece sarıp yaklaşık bır saat sonra yıne masalja yıkamak ben hafta da bir gelişmeleri belirteceğim inşallah bende ve benım gıbı olanlarda faydasını görürüz.
İki günde birHergunmu yapiliyor araliklarlami ?
Açıkçası baya bı düzelme oldu eşim bile çok fark olduğunu söyledi kesinlikle tavsiye ediyorumDegisiklik varmi sizde deniyormusunuz merak ettim
- 20 Mart 2008
- 5.871
- 8.375
- 723
Kızlar krauterhof selülit jelini kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Öyle jellere falan pek inanan biri değilim cok uygun bir indirimle+kuponla denk getirip denemekten ne çıkar diye satın aldım. Süslü sözlükte çok övmüşlerdi. Çok yakıyor diyenler briaz abartıyor bence. Duştan sonra kullanmazsanız dayanilmayacak bir acısı yok. Ama duş sonrası evet çok fazla yakıyor acı eşiğiniz düşükse duş sonrası kullanmayın.
Neyse uygulamaya gelince ben özellikle diz ve üst bacak, popo ve karın mide gölgeme uyguladım. Selülit masaj aletim var şu ele takılan 3-5 liralık şeylerden. Sürdükten sorna onunla 2-3 dakika kıpkırmızı olana kadar masaj yaptım her bölgeye. Sonra yatağıma girip ayaklarımı yukarı diktim. Gece yatmadan önce uygulanıyormus bu yüzden yatağa normal saatten biraz erken girebilirsiniz çünkü hemen uyuyamıyorsunuz yanmaktan bir yarım saat falan rahat yaniyorsunuz. Kış aylarda denemeniz tavsiye yazın katlanılmaz.
1 hafta boyunca bir gece ara vermiştim sadece toplamda 6 kez uyguladım ve aynı zamanda zerdecal, pul biber, yoğurt ve limonlu kürü yapıp yediğime içtiğimde de dikkat ediyorum, ekmeği sadece kahvaltıda yiyordum. Bir de kara üzüm çekirdeği yiyorum dolaşım için bunu da mutlaka yapın hem çok sağlıklı bir antioksidan.
Sonuç olarak, Bacaklarımda ve karnımda kesinlikle sikilasma oldu. bacak derim daha pürüzsüz oldu normalde damar damar görüntüsü var. Mide kısmım cok yağlı boğum boğum orada incelme var. Elimle sıkarken bile anlıyorum kütle farkını. Geçen çok dar bi eşofmanım vardı onu giyince de anladım diz üstüm aşırı dar yapışıyordu sinir oluyordum şu an bol bol duruyor orası. Pantolonlarim keza aynı şekilde bacaklarımın inceldiği çok bariz ortada.
Şu an kullanımı bıraktım benim varislerim de var çünkü bi zararı olmasın diye korktum ama ara ara devam edicem. Kesinlikle şans verin bu kreme. Daha uzun süre kullanırsanız daha iyi sonuç alacağınıza eminim. Öyle bir anda mucize bekleyemeyiz biliyorsunuz bu yüzden en azından bir kutuyu düzenli kullanın tamamen yok olmasa bile güzel bir fark yaratıyor. Selulitsiz günlere
Neyse uygulamaya gelince ben özellikle diz ve üst bacak, popo ve karın mide gölgeme uyguladım. Selülit masaj aletim var şu ele takılan 3-5 liralık şeylerden. Sürdükten sorna onunla 2-3 dakika kıpkırmızı olana kadar masaj yaptım her bölgeye. Sonra yatağıma girip ayaklarımı yukarı diktim. Gece yatmadan önce uygulanıyormus bu yüzden yatağa normal saatten biraz erken girebilirsiniz çünkü hemen uyuyamıyorsunuz yanmaktan bir yarım saat falan rahat yaniyorsunuz. Kış aylarda denemeniz tavsiye yazın katlanılmaz.
1 hafta boyunca bir gece ara vermiştim sadece toplamda 6 kez uyguladım ve aynı zamanda zerdecal, pul biber, yoğurt ve limonlu kürü yapıp yediğime içtiğimde de dikkat ediyorum, ekmeği sadece kahvaltıda yiyordum. Bir de kara üzüm çekirdeği yiyorum dolaşım için bunu da mutlaka yapın hem çok sağlıklı bir antioksidan.
Sonuç olarak, Bacaklarımda ve karnımda kesinlikle sikilasma oldu. bacak derim daha pürüzsüz oldu normalde damar damar görüntüsü var. Mide kısmım cok yağlı boğum boğum orada incelme var. Elimle sıkarken bile anlıyorum kütle farkını. Geçen çok dar bi eşofmanım vardı onu giyince de anladım diz üstüm aşırı dar yapışıyordu sinir oluyordum şu an bol bol duruyor orası. Pantolonlarim keza aynı şekilde bacaklarımın inceldiği çok bariz ortada.
Şu an kullanımı bıraktım benim varislerim de var çünkü bi zararı olmasın diye korktum ama ara ara devam edicem. Kesinlikle şans verin bu kreme. Daha uzun süre kullanırsanız daha iyi sonuç alacağınıza eminim. Öyle bir anda mucize bekleyemeyiz biliyorsunuz bu yüzden en azından bir kutuyu düzenli kullanın tamamen yok olmasa bile güzel bir fark yaratıyor. Selulitsiz günlere
- 12 Ocak 2014
- 4.609
- 4.686
- 333
Bende de hafif dereceli selülit oluştu, oturduğumda ya da elimle bacağımı sıktığımda görünüyorlar ve inanılmaz canımı sıkıyordu buna bir çare bulmak istedim ve şunu yaptım bir haftadir hergun spor yapıyorum evde spor dediğimde yaklaşık 40 dakika kadar squat hareketleri yapıyorum at kılı fırçası ve bir krem edindim spordan sonra duş sonrasında kurumayı bekliyorum tam anlamıyla kurudugumda bacağımı kızartana kadar yukaridan asagiya tarıyorum sonra jeli sürüyorum bu bir haftada bile inanılmaz bir değişim oldu ve beni cesaretlendirdi
- 12 Ocak 2014
- 4.609
- 4.686
- 333
- 12 Ocak 2014
- 4.609
- 4.686
- 333
- 12 Ocak 2014
- 4.609
- 4.686
- 333
- 25 Eylül 2017
- 1.507
- 2.037
- 133
Spor olarak neler yaptiniz ben normalde zayifim ama selulitlerim cok feci durumda alt bacaklarimda bile var resmenEn son mesajı 22 nisanda yazmisim suan sıfır selülit kızlar çatlaklarıma da el attım hazır evden çalışıyorken. Dermaroller ile çatlak tedavime başladım bayağı fark var
- 12 Ocak 2014
- 4.609
- 4.686
- 333
Bende çok zayıfım, maalesef selülit kilolu zayıf dinlemiyor. Spor olarak kalça ve bacaklarımı çalıştıran hareketler yaptım squat yapıyorum ek olarak ağırlıklımla squata başladım çünkü hem selulitler gitsin hem kalçam yuvarlaklassin istiyordum ise de yaradı suan daha iyi görünüyorum.Spor olarak neler yaptiniz ben normalde zayifim ama selulitlerim cok feci durumda alt bacaklarimda bile var resmen
- 25 Eylül 2017
- 1.507
- 2.037
- 133
Squat cok yorucu geliyor hic selilutu olmayan insanlar ne sanslıBende çok zayıfım, maalesef selülit kilolu zayıf dinlemiyor. Spor olarak kalça ve bacaklarımı çalıştıran hareketler yaptım squat yapıyorum ek olarak ağırlıklımla squata başladım çünkü hem selulitler gitsin hem kalçam yuvarlaklassin istiyordum ise de yaradı suan daha iyi görünüyorum.
- 12 Ocak 2014
- 4.609
- 4.686
- 333
Ya aslında bir hafta ağrıya dayanabilmek lazım sonrasında agri falan da kalmıyor. İlk zamanlar ciddi zorlandım suan daha farklı az önce çember ve bant sipariş ettimSquat cok yorucu geliyor hic selilutu olmayan insanlar ne sanslı
- 25 Eylül 2017
- 1.507
- 2.037
- 133
Ya aslında bir hafta ağrıya dayanabilmek lazım sonrasında agri falan da kalmıyor. İlk zamanlar ciddi zorlandım suan daha farklı az önce çember ve bant sipariş ettim
Yil olmus 2020 hala derdimiz selilüt niye baska caresi yok şu illetin
Siz etkisini gördünüz mü acabaSelülit konusunda şunu kullanıp da memnun kalmayan duymadım. Ama bayaaaaa bir yakıyor. Spor öncesi yapınca çok daha faydalı
- 15 Nisan 2011
- 1.327
- 1.722
- 333