SelmoSunnn CeyiiiZ Cicileriii :))

yemek takımı benımkının aynısı canım ... o yüzden güzell :=) tencere setide güzel canım.. ama çatal bıçak takımı değişik geldi bana

yemek takımı benımkının aynısı canım ... o yüzden güzell :=) tencere setide güzel canım.. ama çatal bıçak takımı değişik geldi bana

aHHH GERCEKTEN MII nasil yemek takimi memnunmuusnn
tencere setide ceyiz setin icinde oldugu icin bunu sectim kirmizisida var ama siyah bence daha iyi daha karar veremedim ama..
vatal bicak takimida ince olanlari istiyorum daha simdi böle internetten sectim.. türkjiyeye gelince alcam ztn görüpteee

tatlım ben daha kullanmaya başladım kii.. ama beğenerek aldım inş memnun kalırım.. bende siyah aldım lilası vardı kulpları siyah daha ağır..

benim çatal kaşık bıçak setimden ben günlük için almıştım çok beğenerek diğerleri de çok hoş canım

tsk edeirm cnm .. catal kasik bicak seti sade oldugu iicn sectim.. böle cicekli desenli fln cokk abartili olur diye düsnüoyurmm

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRR bugün yine biraz disarda dolanip ceyizim icin bir kac sey aldimm..

nasil kizlarr beyendinizzmiii

sagol tatlım.. o yemek takımının bardak takımıda var aslında ama ben onları almadım

evt bende gördüm onlari üc ay sonra alicam ztn.. suan alamnyada klaiyourmm durumum ne gösteriyorsa artik.. bardaklara okadar para veresim gelmiyor acikcasi

evt bende gördüm onlari üc ay sonra alicam ztn.. suan alamnyada klaiyourmm durumum ne gösteriyorsa artik.. bardaklara okadar para veresim gelmiyor acikcasi

bende o yüzden almadım çok pahalı geldi bana.. yeni cicilerinde çok güzel.. almanya da mı yaşıyorsun

tsk edeirm cnm .. catal kasik bicak seti sade oldugu iicn sectim.. böle cicekli desenli fln cokk abartili olur diye düsnüoyurmm

evet canım çok sade ve zarif bi model yakından dahada hoş duruyor pişman olmazsın :119:

özellikle yemek takımlarında az çok bi desen olduğu için kaşık takımı ne kadar sade o kadar iyi bence :126:

bu arada yeni gördüm son aldıklarında çok hoşmuş güzel günlerde kullan canım

bende o yüzden almadım çok pahalı geldi bana.. yeni cicilerinde çok güzel.. almanya da mı yaşıyorsun

coook sgl tatlimmm evt almanyada yasiyorum.. nisanlimda istanbulda pöööh nasil bütün esyalari türkiyeye getirceyimi düsnüyourm amaaa tek derdimm bu olsunn

evet canım çok sade ve zarif bi model yakından dahada hoş duruyor pişman olmazsın :119:

özellikle yemek takımlarında az çok bi desen olduğu için kaşık takımı ne kadar sade o kadar iyi bence :126:

aynnn bende öle düsnüoyrummm bakalim birinci aya kadar insallah kampanya bitmezz

cicilerimide beyenmisisnn tsk ederimm

coook sgl tatlimmm evt almanyada yasiyorum.. nisanlimda istanbulda pöööh nasil bütün esyalari türkiyeye getirceyimi düsnüyourm amaaa tek derdimm bu olsunn

benım kuzenımde almanyaya gelin gitmişti işte araba ile götürdüler.. sende kalan kısımları burdna al.. bende istanbuldayım evlenınce başka şehirde oturucaz allah nasip ederse bende bukadar eşya nası gitcek diye düşünüyorum

evt cok zor... bide eletrik esyalari türkyiede üc kati fiyatlarin... burda almak dahada mantiklti.. artik geldiymde teker tekr biselr getirim,.. arabayla yol cekilmez cünkü.. sende her ziyarete gittiynde götürüsnn bi iki esya... nerde kaliyor seninki??

Güle güle kullan çok güzeller ekmek kızartma mak. markası ne çok güzelmiş üstündeki süs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…