sen model beğendin mi karacadan canım
evtt beyendigim model var suan kampanyada ücü 1997 tl (2462tl den)
sence nasil
Eki Görüntüle 537501
Eki Görüntüle 537502
Eki Görüntüle 537503
yemek takımı benımkının aynısı canım ... o yüzden güzell :=) tencere setide güzel canım.. ama çatal bıçak takımı değişik geldi bana
aHHH GERCEKTEN MIInasil yemek takimi memnunmuusnn
tencere setide ceyiz setin icinde oldugu icin bunu sectim kirmizisida var ama siyah bence daha iyi daha karar veremedim ama..
vatal bicak takimida ince olanlari istiyorum daha simdi böle internetten sectim.. türkjiyeye gelince alcam ztn görüpteee
evtt beyendigim model var suan kampanyada ücü 1997 tl (2462tl den)
sence nasil
Eki Görüntüle 537501
Eki Görüntüle 537502
Eki Görüntüle 537503
tatlım ben daha kullanmaya başladım kii.. ama beğenerek aldım inş memnun kalırım.. bende siyah aldım lilası vardı kulpları siyah daha ağır..
benim çatal kaşık bıçak setimden ben günlük için almıştım çok beğenerek diğerleri de çok hoş canım
sende güle güle kullan cnm
sagol tatlım.. o yemek takımının bardak takımıda var aslında ama ben onları almadım
evt bende gördüm onlari üc ay sonra alicam ztn.. suan alamnyada klaiyourmm durumum ne gösteriyorsa artik.. bardaklara okadar para veresim gelmiyor acikcasi
tsk edeirm cnm .. catal kasik bicak seti sade oldugu iicn sectim.. böle cicekli desenli fln cokk abartili olur diye düsnüoyurmm
bende o yüzden almadım çok pahalı geldi bana.. yeni cicilerinde çok güzel.. almanya da mı yaşıyorsun
evet canım çok sade ve zarif bi model yakından dahada hoş duruyor pişman olmazsın :119:
özellikle yemek takımlarında az çok bi desen olduğu için kaşık takımı ne kadar sade o kadar iyi bence :126:
coook sgl tatlimmmevt almanyada yasiyorum.. nisanlimda istanbulda pöööh nasil bütün esyalari türkiyeye getirceyimi düsnüyourm amaaa tek derdimm bu olsunn
benım kuzenımde almanyaya gelin gitmişti işte araba ile götürdüler.. sende kalan kısımları burdna al.. bende istanbuldayım evlenınce başka şehirde oturucaz allah nasip ederse bende bukadar eşya nası gitcek diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?