- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.011
- 598
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
Bonus
B Buluts34
UcanSupurge
M Mavi Menekse
Amine Busra
Ipek -
Cookiie
HALLEYS
Nego
deynepnaz
Okuyanları işaretlerken diğer arkadaşlarım için de hatırlatma yapmak istedim.31 Ekim’e kadar okuma süremiz var.Allah kabul etsin. Yüreğinize ağzınıza sağlık
Tamamdır canımBitince bildireyim canım
Merhaba canım ben söz vermiş bulundum fakat çalışmaya başladım, reglimde olacak. Başka okumamda vardı o yüzden okuyamayacagim haber vermek istedim çok üzgünüm özür dilerimBonus
B Buluts34
UcanSupurge
M Mavi Menekse
Amine Busra
Ipek -
Cookiie
HALLEYS
Nego
deynepnaz
Okuyanları işaretlerken diğer arkadaşlarım için de hatırlatma yapmak istedim.31 Ekim’e kadar okuma süremiz var.Allah kabul etsin. Yüreğinize ağzınıza sağlık
Tamam canım sıkıntı yok haber verdiğin için sağolMerhaba canım ben söz vermiş bulundum fakat çalışmaya başladım, reglimde olacak. Başka okumamda vardı o yüzden okuyamayacagim haber vermek istedim çok üzgünüm özür dilerim
22 cüzü okudum Rabbim kabul etsin yerine ulaşsın inşallah.Bonus
B Buluts34
UcanSupurge
M Mavi Menekse
Amine Busra
Ipek -
Cookiie
HALLEYS
Nego
deynepnaz
Tamam canım sağolasın haber verdiğin içinMerhaba canım ben söz vermiş bulundum fakat çalışmaya başladım, reglimde olacak. Başka okumamda vardı o yüzden okuyamayacagim haber vermek istedim çok üzgünüm özür dilerim
Tamamdır ablaamm yazdım.Allah kabul eylesinnTamam canım sıkıntı yok haber verdiğin için sağol
Tiniminimavihanim canim 15 cüzü işyerinden arkadaşım okuyacak bana yaz canım
Allah kabul eylesin Negommm aminnn22 cüzü okudum Rabbim kabul etsin yerine ulaşsın inşallah.
Okundu insaAllahBonus
B Buluts34
UcanSupurge
M Mavi Menekse
Amine Busra
Ipek -
Cookiie
HALLEYS
Nego
deynepnaz
Aminnnn Allah razı olsunnnOkundu insaAllah
Allah kabul etsin ♡
Allah razı olsunnn canım beniimm2.cuzu okudum Rabbim kabul etsin İnşallah
Günaydın kuzum benim araya adet girdi okuyamadım birkac gün icinde bildirim yapacagım inşallahBonus
UcanSupurge
M Mavi Menekse
Cookiie
HALLEYS
Dua kardeşlerim son okuma süresi 31 Ekimdir.Tekrardan hatırlatma yapayım dedim
Çok iyi yaptın bu ara hastalıklar üst üste geldi unutmuştum hemen okutayayımBonus
UcanSupurge
M Mavi Menekse
Cookiie
HALLEYS
Dua kardeşlerim son okuma süresi 31 Ekimdir.Tekrardan hatırlatma yapayım dedim
Senden de Allah razi olsun tinimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?