Selin Karacehennem : bitek benmi seviyorum bu kadini ?

CmreKck

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2013
410
278
Evlilik terapisti Selin Karacehennemi bu aralar cok izliyorum. Internette baskalarinin dusuncelerini arastirirken bu kadin hakkinda fark ettimki hic olumlu bi yorum yok.

Bitek benmi dogru buluyorum kadinin dusuncelerini ?

Bazi tavsiyelerini ben kendi evliligimde denedim ve gercektende ise yaradi...

Aynen bende kendisini begenerek izliyorum. Hatta youtubeda eski videolari var neredeyse her gun bi programini acip takip ediyorum. Kadin gercekten cok isabetli ve mantikli konusuyo. Yani biz kadinlara ladyligi ve erkeklere nasil her dedigimizi yaptirmayi ogretiyo. Kesinlikle herkesimden insanin takip edecegi bir kadin. Mantikli!

Birkaç defa denk geldim.
Çok eril ağızlı konustugunu düşünüyorum.
Kocanızı elde tutmak için şöyle yapın, kocanızı mutlu etmek için böyle yapın.
Ben hoşlanmadım.

Aynen bende mantikli buluyorum ! Eger huzurlu bi evlilik istiyorsak akilli davranmaliyiz, kadin gibi kadin olmaliyiz.

çok cinsiyetçi
üstelik erkekler lehine cinsiyetçilik yapıyor
türkiyedeki ortalama erkek profilinden biriyle evlendiyseniz dedikleri işinize yarayabilir belki.

çok cinsiyetçi
üstelik erkekler lehine cinsiyetçilik yapıyor
türkiyedeki ortalama erkek profilinden biriyle evlendiyseniz dedikleri işinize yarayabilir belki.

Bence turkiye veya yurtdisi olsun erkekler genel olarak ayni zaten, yani dedikleri genel bi erkek profiline uygulanabilir.

soyadında hayır yok ya ismini söylerken bile karamsarlığa düşüyorum

Bence bi bak derim on yargili olmak bazen bi cok firsati kacirtiyor insana bu hayatta. Ama tabii uslubu hosuna gitmezse o ayri :) Aslinda kadin diger psikolog ya da terapistlerin olmayacagi seyleri uygulayin ya da yapim demiyo. Hep hayatin icinden ornekler verip kolayca dinliyicinin anlamasini sagliyo.

Yok bende seviyorum denk geldikçe izliyorum. Örnekleri zaten yaşanmış olaylar olduğu için doğruluk payı da yüksek

Ben de seviyorum bu kadını. Taraf tutuyor falan diyorlar ama ben öyle bulmuyorum. Gerçekçi yorumlar yapıyor.

Tanımıyorum kendisini denk gelmedim hiç, evli de değilim zaten ama soyadı çok ilgimi çekti, "neden?" diyesim geldi

Tanımıyorum kendisini denk gelmedim hiç, evli de değilim zaten ama soyadı çok ilgimi çekti, "neden?" diyesim geldi

Esinin soy ismi, sanirsam esi bi pasa torunuymus :)
Ciftlere, evliligi dusunenler icinde guzel tavsiyeler veriyor. Keske diyorum onceden bilseydim bu kadini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…