Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sel cimmm hayırlı olsunn eviniz.... Evinizde çok güzel ferah ferah.... Eşyalarınızda pek yakışmış... Rabbim hayırlı güzel günlerde kullanmayı oturmayı nasip etdinn inş......
sel canım evin çok güzel olmuş hatta yatak örtümüz aynı kaydirigubbakcemile5 izmittenmi aldın yoksa kaydirigubbakcemile3 yatağa serince çok hoş durmuş sonradan kararsızlığa düşmüştüm ama Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım
her sey cok güzel olmus allah her daim ağız tadıyla oturmak nasip etsin. Ben böle şıkır şıkır evleri görünce cok sevıyorum yaramaz bi afacan oluncaya kadar taını cıkar evinin sonra hepsi ortalıktan kalkıyo malesef.Ben normal zamanda ortaya bi sehba dahi koyamıyorum:)))
sel'im cnm arkideşim her şey çok güzel olmuşşhihoyyyt koridorundaki o şeker halını yerim ben seninkaydirigubbakcemile3 lila yapmışsın salonunu ne kadar güsellll olmuş cnmopuyorumnanaktan Mutluluklar diliyorum Allah huzurla oturmayı nasip etsin Allah bana da nasip eder inş. bu günleri :kedi: