amin canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun amin a.shalını cok begendım ve yatak ortunuu:))
anladıgm kadarıyla evın ferah ne guzel
hep mutluluk ask sevgı ıle dolsun tassın
bereketı eksık olmasın
gule gule oturr
sağol kelebbeeem çok teşekkür ederim oturmaa gelirsin artıkınŞenizdetayı yakalarım kızım ben kibi sultan :smiley-cool:
selim evın cok güsel vala ..:asigim:
allah agıs tadıyla huzurla yaşamak nasip etsin inşallah :Saruboceq:
amin canım çok sağol. duaların için teşekkürler.Sağlıkla ve huzurla oturun,Allah eskitip yenilerini almayı nasip etsin.
ya bende nefret ederim dantelden ama annemler işte. daha gardolabımın üstü yatak dolu fotoda çıkmadı, düğünün ertsi günü hepsini toplicam inan kırmak istemedim onları.salonuna bayildimmm.. kokoss ayni benim gibi :roflol:
danteli pek semiyorum .. mesela yatak odasindaki komidinde abarti buldum dantelleri.. ama tr de ceyizdekileri sermek adet sanirimm.. zevklerde tartisilmaz ayrica.
him birde yatak örtüsünün rengi ne renk canim lila mi pembemi?
güle güle agiz tadiyla oturun insallah..
canım ablam güzel ablam çok teşekkür ederim çok sağol Şenizcanım benim evinde senin gibi çok güzel iyi günlerde mutlulukla oturun inşallahopuyorumnanaktan
amin çok teşekkürler canım opuyorumnanaktanŞenizcanım benim evin tek kelimeyle harika kaydirigubbakcemile5
rabbim yuvanızda ağzınızın tadını hiç bozmasın inşallah,mutluluğunuz sonsuz olsun bir yastıkta kocarsınız inşallah :Saruboceq:
amin çok teşekkür ederim. akşam çektim ama ciddi anlamda aydınnlık evim çok sağol Şenizcanım mutfağını çok beğendim çok ferah bi havası var Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
ya birçok rengi var benimki gri bayıla bayıla aldım diyebilirim. o tüllerin içindeki şeritlerinde simli püskülleri var aslında. çok güzel kombine oldu ikiside. aslında mutfak perdem falan çekmemişim bak. ama bi ara çeker koyarım.ay kizz simdi dikkatli bakinca gördümmm.. ayni perdeden ben anneme yaptirdim bu yil tr de.
siyah gümüs renginde yatirdimm.
cok güzell püsküllüü .. bayildim ilk gördügümde. ama maalesef siyah oldugu icin
karartiyor.
aptal kafam düsünemedim ..
birde turkuazlisi vardi o perdenin gördünmü`?
seninkide cok hostur eminim.
dügünden sonra dijital kamerayla cek yenile canim yhaa gercekten bi cok detay gözden kaciyor böle
prof,ldekilerin hiçbirine inanma. hepsi yalan.cok oldu biliorum :roflol:
bi soru daha .. bu ev isvicrede deil demi???
tr ye gibi sankimm.