konuyu açmadan duramadımkilo alırsın tamam da neden bu bikini?
ya bir de bikinin askısını boğazına kadar çekmiş göğsünden haberi yok hatunun herhalde:)birebir katılıyorum,
eski bikinisini giyse daha az taşma olurmuş herhalde :/
oyuncu ve şarkıcı bildiğim kadarıyla:)Kimki bu tanımıyorum ben
bir 4 kilo fazla da bende var bu kadar kötü duruyor mu acaba:)küçücük bikiniyi giyerse olacağı bu şişko biri gibi gözükmek için çaba harcamış.
eski haline göre 5-6 kilo fazlası var gibi
kendine en az 2 beden küçük gelen bikini giymenin esprisi nedir
berbat gözküyor
canım kg göre giyiniyorsan neden kötü dursun kibir 4 kilo fazla da bende var bu kadar kötü duruyor mu acaba:)
Türk değilmi hıııı ondan tanımadım, vallahi iki bebe doğurdum o bikini bana olur kadın fışkırmışoyuncu ve şarkıcı bildiğim kadarıyla:)
oyunculugu konusunda pek emin değilim ama bir kaç şarkısını biliyorum bir de justin bieberla sevgili oldugunu..
yok Türk değil.. maşallah , tüyoları paylaşın bizimleTürk değilmi hıııı ondan tanımadım, vallahi iki bebe doğurdum o bikini bana olur kadın fışkırmış
sanki 4 5 kilodan fazla gibi ama 4 5 kilo'cuk' bu kadar olmazcanım kg göre giyiniyorsan neden kötü dursun ki
kızın kilosundan ziyade daracık bikiniyi kendine oldurmaya çalışması kötü duruyor
yoksa kilosunda berbat birşey yok
olsun ya çoğu kişinin var verirsin elbetsanki 4 5 kilodan fazla gibi ama 4 5 kilo'cuk' bu kadar olmaz
bir 4 kilo fazla da bende var bu kadar kötü duruyor mu acaba:)
Irsi valla özellikle bişey yapmıyorumyok Türk değil.. maşallah , tüyoları paylaşın bizimle