• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selectra Yan Etkileri Geçer mi?

okaliptus06

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2012
147
24
298
40
Merhaba, kaygı bozukluğu için doktor bana selectra verdi. Daha öncekş başarısız ilaç denemelerimden dolayı dozu yavaş artıracağız dedi. 25 mg ın çeyreği ile başladık 4 gün iyiydim. 4 gün sonra 25 mg yarısını içtim. 2 gündür heryerim uyuşuyor ve başım dönüyor. Rivoclon gece içmezsem uyuyamıyorum zaten. Yan etkiler geçecek mi anormal geliyor bana düşük dozda bunları yaşamak.

Doz artırımlarında normal aslında, birkaç gün içinde geçer. Birkaç gün daha deneyin devam ederse başka ilaca geçmesi için doktorunuzu ziyaret edin.

25 mg ın 3/4 üne geçtim daha yeni 13. Gündeyim. Başım kalp gibi atıyor ilaçtan sonra tansiyonum çıkıyor sanki. Daha 25 mg a çıkacağım 😭😭
Siz ilaç içtiniz mi hiç ? Dayak yemiş gibiyim bi de hiç bir şeye mecalim yok.

25 mg ın 3/4 üne geçtim daha yeni 13. Gündeyim. Başım kalp gibi atıyor ilaçtan sonra tansiyonum çıkıyor sanki. Daha 25 mg a çıkacağım 😭😭
Siz ilaç içtiniz mi hiç ? Dayak yemiş gibiyim bi de hiç bir şeye mecalim yok.
Selectra kullanmadım Lustral, Prozac ve Cipralex kullandım, bende bi baş yanması yaptı yani sanki beynim yanıyormuş gibi, halsizlik de oluyordu tabii ama geçti bir süre sonra.

Selectra kullanmadım Lustral, Prozac ve Cipralex kullandım, bende bi baş yanması yaptı yani sanki beynim yanıyormuş gibi, halsizlik de oluyordu tabii ama geçti bir süre sonra.
Lustral ve Selectra aynı canım. Lustral 50 mg Selectra 25. Ne kadar süre sonra geçti? Benim migren gibi oluyor başım ilaçtan 3-4 saat sonra. Yanına ikinci bi ilaç vermişmiydiler sana?

Back