- 6 Ağustos 2018
- 1.371
- 506
- 123
- 43
hımm olabilir valla ne yalan döyleyeyim bilemiyorum ağır mı hafif miSelectra biraz hafif olabilir paxile göre
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hımm olabilir valla ne yalan döyleyeyim bilemiyorum ağır mı hafif miSelectra biraz hafif olabilir paxile göre
1 ay oldu halen aynıyımhımm olabilir valla ne yalan döyleyeyim bilemiyorum ağır mı hafif mi
Geçen yıl 3 ay kullanmıştım sanki daha hemen iyi olmuştum1 ay oldu halen aynıyım
evet demekki daha ağır bir ilaç. Aslında size de daha iyi geliyorsa yani doktorunuza söyleyin belki değiştirmeyi onaylarGeçen yıl 3 ay kullanmıştım sanki daha hemen iyi olmuştum
Geçen yıl fonksera ydı. Şimdi selectra.evet demekki daha ağır bir ilaç. Aslında size de daha iyi geliyorsa yani doktorunuza söyleyin belki değiştirmeyi onaylar
Hamileyim 8 aylıkevet demekki daha ağır bir ilaç. Aslında size de daha iyi geliyorsa yani doktorunuza söyleyin belki değiştirmeyi onaylar
bazen ilaçlar bünyeye göre etki etmiyor ya da çok etki ediyor. Fonksera iyi gelmişse ben duymadım bunu da iyiyse bir paylaşın bence doktorunuzla. Belki fonkseraya geçirir siziGeçen yıl fonksera ydı. Şimdi selectra.
İlacı değiştiremiyoruzHamileyim 8 aylık
Selectra dan başka kullanamayız dedibazen ilaçlar bünyeye göre etki etmiyor ya da çok etki ediyor. Fonksera iyi gelmişse ben duymadım bunu da iyiyse bir paylaşın bence doktorunuzla. Belki fonkseraya geçirir sizi
aa hamileyken içilmiyordu paxil, fonkserayı bilmiyorum da isimleri yakın muadili olabilir. mutlaka danışmak lazımHamileyim 8 aylık
Evetaa hamileyken içilmiyordu paxil, fonkserayı bilmiyorum da isimleri yakın muadili olabilir. mutlaka danışmak lazım
hımm ozaman bekleyin belki etkisini gösterir yakın zamanda. Çok sevindim hamile olmanıza Allah anlı babalı büyütsün sağlıkla kucaklayın :))İlacı değiştiremiyoruz
Selectra dan başka kullanamayız dedi
Ben ona bile sevinemiyorum allah'ım yahımm ozaman bekleyin belki etkisini gösterir yakın zamanda. Çok sevindim hamile olmanıza Allah anlı babalı büyütsün sağlıkla kucaklayın :))
canım ya Çok Çok geçmiş olsun. İnşalah en yakınzamanda şifanızı bulursunuz.Ben ona bile sevinemiyorum allah'ım ya
İnşallahcanım ya Çok Çok geçmiş olsun. İnşalah en yakınzamanda şifanızı bulursunuz.
sizin probleminiz neydi panik ataksa benim doktorum çok iyiydi belki bir yardımım olur bir danışırsınızBen ona bile sevinemiyorum allah'ım ya
Takıntı anksiyete depresyon telefonda görüşür mü ben antepte ymsizin probleminiz neydi panik ataksa benim doktorum çok iyiydi belki bir yardımım olur bir danışırsınız
Ben İzmirdeyim doktorum da İzmirdeydi. Online yapıyormuş ama emin değilim. Siz Bir ulaşın isterseniz. ben size benbdeki numarasını yazarım özelden. 2 yıl oldu gitmiyorum numara değişmiş olabilir yine bir deneyin.Takıntı anksiyete depresyon telefonda görüşür mü ben antepte ym
TamamBen İzmirdeyim doktorum da İzmirdeydi. Online yapıyormuş ama emin değilim. Siz Bir ulaşın isterseniz. ben size benbdeki numarasını yazarım özelden. 2 yıl oldu gitmiyorum numara değişmiş olabilir yine bir deneyin.
attım şimdi. İnşalah yardımı olur çok çok geçmiş olsun
Tamam teşekkür ederimattım şimdi. İnşalah yardımı olur çok çok geçmiş olsun