Yavaştan başlar etkisi 1 ay i bulabiliyor..Meraba arkadaşlar 22 gündür 50 mg selectra kullanıyorum ama henüz bi etkisi olmadı acaba etkisi ne zaman başlar hiç kullanan oldu mu 3.haftadayım
Hâlâ kötü hissediyorum bendeYavaştan başlar etkisi 1 ay i bulabiliyor..
Zaten ilk başta arttırıyor takildiginiz şeyleri.. baya kötü oluyorsunuz ama sonra düzene giriyor Allah kimseye vermesinHâlâ kötü hissediyorum bende
Ama 23 gün oldu ben umutsuz oldum o yüzdenZaten ilk başta arttırıyor takildiginiz şeyleri.. baya kötü oluyorsunuz ama sonra düzene giriyor Allah kimseye vermesin
Ama 23 gün oldu ben umutsuz oldum o yüzden
Yani 23 gün daha erken mi ilk 5 günü yarımdı 50 mg selectraZaten ilk başta arttırıyor takildiginiz şeyleri.. baya kötü oluyorsunuz ama sonra düzene giriyor Allah kimseye vermesin
Düzelir merak etmeyin bir ay kullanın bakalım.. etkisi daha geçtir belki sakin olun. Şuan zaten bir mevsim geçisi var kimse iyi değil. Biraz sabırAma 23 gün oldu ben umutsuz oldum o yüzden
İnşallahDüzelir merak etmeyin bir ay kullanın bakalım.. etkisi daha geçtir belki sakin olun. Şuan zaten bir mevsim geçisi var kimse iyi değil. Biraz sabır
Birde geçen yıl 3 ay fonksera kullanıp bırakmıştım ama azalta azalta acaba 3 ay az mıydı 1 yıl sonra en ufak bi stresle takıntılarım arttı.yani 3 ay tam tedavi etmemiş olabilir mi iyi hissediyorum diye bırakmıştım o zamah azaltarakDüzelir merak etmeyin bir ay kullanın bakalım.. etkisi daha geçtir belki sakin olun. Şuan zaten bir mevsim geçisi var kimse iyi değil. Biraz sabır
İyi hissederek ilaç bırakmak zararlı.. ve 3 ay tedavi için cok az. en az 6 ay kullanılması gerek bu tarz ilaclarinBirde geçen yıl 3 ay fonksera kullanıp bırakmıştım ama azalta azalta acaba 3 ay az mıydı 1 yıl sonra en ufak bi stresle takıntılarım arttı.yani 3 ay tam tedavi etmemiş olabilir mi iyi hissediyorum diye bırakmıştım o zamah azaltarak
Belki de o yüzden şimdi biraz daha ağır geçiriyorum.İyi hissederek ilaç bırakmak zararlı.. ve 3 ay tedavi için cok az. en az 6 ay kullanılması gerek bu tarz ilaclarin
Ve bıraktıktan 8 9 ay iyiydim en ufak bi stresle anlayamadım ne olduğunu düşüne düşüne arttı sankiİyi hissederek ilaç bırakmak zararlı.. ve 3 ay tedavi için cok az. en az 6 ay kullanılması gerek bu tarz ilaclarin
Bırakmayın sakin tekrar.. bu tarz ilaçları bırakıp tekrar kullanınca 2_3 yıl ara verilmemesi gerekiyor bildiğim kadarıylaVe bıraktıktan 8 9 ay iyiydim en ufak bi stresle anlayamadım ne olduğunu düşüne düşüne arttı sanki
Şimdi onun için mi iyileşme etkisi geç oluyo acabeBırakmayın sakin tekrar.. bu tarz ilaçları bırakıp tekrar kullanınca 2_3 yıl ara verilmemesi gerekiyor bildiğim kadarıyla
Geç mi etki ediyor yanibiraz daha sabrein ama 1 aydan fazla olup etki etmezse ozaman bence doktorunuzla konuşun değiştirsin.
Kaç mg di sizinben selectra kullanmadım ama paxil kullanmıştım. Panik ataktım. O hemen etki göstermişti. Genelde etki göstermeleri çok uzun sürmüyor ilaçların. o yüzen bir aydan falza olursa demekki o sizin ilacınız değilmiş
benimkisi selectra değildi paxildi 20liktiKaç mg di sizin
Selectra biraz hafif olabilir paxile görebenimkisi selectra değildi paxildi 20likti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?