• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleri Selective Pro Tek

mavi misket

Guru
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2007
177
5
296
İstanbul
Arkadaşlar, annem geçen gün saçla alakalı bir şey almış hani saç maskesi diyeceğim ama bildiğim kadarıyla maskeler banyodan önce sürülüp yıkanıyor, değil mi? Neyse yanlışım varsa düzeltirsiniz. Satın aldığı yerden, banyodan sonra nemli saç derisine uygulayın demişler, iyi güzel onu da yaptım ama saçlarım ağırlaştı... Sizce bu ürün nasıl kullanılır?

Gri plastik bir tüp, adı SELECTIVE PROFESSIONAL PRO TEK
maschera ammino keratin pro-vit B5
maschera capillare

yazıyor...

arkasında ise:

Çok zarar görmüş saçlar için canlandırıcı, hiperproteinli maske.

yazıyor...

Şaşırdım, şimdi ben bunu banyo öncesinde mi, yoksa sonrasında mı kullanmalıyım?

Canım eğer ki saçlarını fazla ağırlaştırdı ise ben banyodan önce kullanmanı tavsiye ederim ama şöyle de birşey var belki saçların henüz alışmadı yani bi süre sonra normale de dönebilir ,,yanılıyor muyum???...fisfisfisfisfisfisfisfisfis

hakkın var canımcım ya, sağolasın...

bi fotoğrafını çektim...
sarımsı bir madde var içinde mayayı andırıyor kokusu, biraz da doğala özdeş muz aroması varmış gibi kokuyor...

protek.jpg

Arkadaşlar, annem geçen gün saçla alakalı bir şey almış hani saç maskesi diyeceğim ama bildiğim kadarıyla maskeler banyodan önce sürülüp yıkanıyor, değil mi? Neyse yanlışım varsa düzeltirsiniz. Satın aldığı yerden, banyodan sonra nemli saç derisine uygulayın demişler, iyi güzel onu da yaptım ama saçlarım ağırlaştı... Sizce bu ürün nasıl kullanılır?

Gri plastik bir tüp, adı SELECTIVE PROFESSIONAL PRO TEK
maschera ammino keratin pro-vit B5
maschera capillare

yazıyor...

arkasında ise:

Çok zarar görmüş saçlar için canlandırıcı, hiperproteinli maske.

yazıyor...

Şaşırdım, şimdi ben bunu banyo öncesinde mi, yoksa sonrasında mı kullanmalıyım?
tatlım,
o maskeyi ben de kullandım.
saçını şampuanladıktan ve duruladıktan sonra saça sürülüp 5 dakika bekletilip durulanıyor.
fena bir ürün değil ,denemekte fayda var....:nazar:

ben bunların mavi suyunu kullandım sprey..ve çok memnun kaldım
ama bunlar jel gibi sanırsam ve bi fikrim yok:uhm:

bende kullanmıştım şampuanlayıp duruladıktan sonra saçımın nemini alıyordum sonra tüm saça bu maskeyi yediriyordum en az yarım saat vaktim varsa 2 saat bekletiyordum sonra duruluyordum bencede iyi bir maske fiyatıda en son 20 tl ydi.

dün yine bu üründen aldım.
önceleride alrdım fakat saçlarımda sorun olmadığı için ve çok sağlıklı olduğu için faydasını hiç anlamazdım.

uzun bir aradan sonra gene eski kullandığım bu markayı aldım. çok memnunum mis gibi saçım ve gerçekten çok parlak... daha 1 günden yumuşacık... birde bir başlık vardı bir kız açmıştı bu ürünü bir kaç ay kullanarak omuzlardaki saçının beline doğru geldiğini resimlerle kanıtlamıştı umarım bu işime de yarar...

bu arada dün büyük boyu 13 liraya aldım ben.

not: mavi su için anladım ben başka ürünmüş meğer sonradan farkettim bu bahsedilen ürünün fiyatı 27 idi.

Son düzenleme:
benim de saçlarım 1,5 ayda koyu renkten kumrala geçerken kuaför tarafından 2 kere açıcı ve 3 boyadan geçti. sonuçta saçlarım yıprandı ve fırça gibi oldu.:sinifsinif: dün de bu bakım maskesini verdi ve banyodan sonra temiz saça diplerden uca doğru sürüp sabaha kadar öylece bırakmamı , sabahta su ile durulamamı söyledi. Bakalım bu akşam başlıyorum umarım toparlar saçımı.
Vede kesinlikle toparlayıcı ve iyi bir marka dedi.

dün yine bu üründen aldım.
önceleride alrdım fakat saçlarımda sorun olmadığı için ve çok sağlıklı olduğu için faydasını hiç anlamazdım.

uzun bir aradan sonra gene eski kullandığım bu markayı aldım. çok memnunum mis gibi saçım ve gerçekten çok parlak... daha 1 günden yumuşacık... birde bir başlık vardı bir kız açmıştı bu ürünü bir kaç ay kullanarak omuzlardaki saçının beline doğru geldiğini resimlerle kanıtlamıştı umarım bu işime de yarar...

bu arada dün büyük boyu 13 liraya aldım ben.

not: mavi su için anladım ben başka ürünmüş meğer sonradan farkettim bu bahsedilen ürünün fiyatı 27 idi.

valla hayatım bu maskede süper bence geçen sene saçım baya uzun belimdeydi bi ara cansızlaştı bu maskeyi önerdi bi arkadaş bende aldım kullandım harika canlandırdı bi tüp bitirdim sonra gerek kalmadı diye kullanmadım bi kaç ay sonrada kuaförde boyattım yaktı saçımı epey kısa kestirdim o kadar yandıki bu maskede fayda etmez diye tekrar almadım ama gliserin sayesinde baya düzeldi saçım bide bu maskeyi alıcam daha cmt.gördüm fiyatı 18.90 idi taş çatlasa zaten şuan 20 tl heryerde bunu 27 tl ye kim satıyor böyle fazla karla anlamıyorum istanbulda oturanlar için eminönünde bi kozmetikçi var orda dışarda aldığınız tüm ürünler 3-5 milyon daha ucuz toptan kozmetik alışverişi yapacaksanız özele msj atın tarif edeyim yerini kuaför malzemeleri satan bi yer ismini hiç bakmadım tabelasına o yüzden bilmiyorum ama tarifi kolay opuyorumnanaktan

bu ürünü kullanan arkadaşlar, istanbulda nerden aldığınızı öğrenebilir miyim? hiçbi yerde bulamıyorum, nette de "stoklarda yok" yazıyor. yıllar önce düzenli olarak kullanıyordum, o zamanlar saçlarım sağlıklı oldukları için kıymetini anlamadım sanırım. ürünü bıraktıktan sonra saçlarım çok kırılmaya, tiftik tiftik olmaya başladı. geçen gün çekmecelerden birinde boş kutusunu bulunca dank etti. ne zaman bunu kullanmayı bıraktım, saçlarım mahvolmaya başladı. ne yaptıysam toparlayamadım. tekrar almak istiyorum ama hiçbi yerde yok :(

mavi sudan bahsetmiyorum bu arada. ammino keratin maskesini arıyorum. gri tüpte olan.

Son düzenleme:
Kızlar az önce aldım maskeyi tesadüf denk geldim , saçım çok yıpranmış durumda röfleden dolayı , epey uzadı kesmeğe de kıyamıyorum, ben saçıma silikonlu serum kullanıyorum öyle markalı pahalı fln bir ürün de değil kullandığım serum, 12,5 tl. 125 mg.
Sakın ay markası kötü fln kullanmam demeyin, 1 yıl önce loreal'in serumu fln bir sürü maskeye 200 e yakın bir para bayıldım, bundan hariç1 yıl içinde 4-5 ünlü markanın ürünlerine bi ton para bayıldım, ama röfleden yanan saça pahalı ürünle bir çözüm bulunmaz bunu biliyorum artık, kesinlikle de hiç bir kuaförün tongasına gelip sattığı pahalı ürünleri de almam. 15 yıldır röfle kullanan biri olarak bunun sadece bizi kazıklamaktan öteğe bir şey olmadığını anladım.

aldığım maskeye gelince, kullanınca yorum yazarım, aldığım yeri tarif edeyim özellikle İstanbulda yaşıyorsanız kolaylıkla bulursunuz. Ben kozmetik ürünlerimi sürekli burdan temin ederim, kozmetik deposu ve aradığınız herşeyi uygun fiyata bulabilirsiniz.

bakırköy meydandan inerken sola dönün çiçekçiler fln var, solunuzda tren rayları olsun düm düz devam edin Hatboyu caddesi olarak geçiyor, bu cadde üzerinde sağ da Nebioğlu kuaför kozmetik malzm. satan bir yer var, orda bu maskeyi ve birçok aradığınız ürünü bulabilirsiniz. 18 tl ye aldım ben. Eskiden Süvariden alırdım bir çok kozmetiği ama o kadar kazık oldu ki kapısından bile geçmiyorum artık. Sağlıklı saçlar dilerim hepinize :64:

Kızlar az önce aldım maskeyi tesadüf denk geldim , saçım çok yıpranmış durumda röfleden dolayı , epey uzadı kesmeğe de kıyamıyorum, ben saçıma silikonlu serum kullanıyorum öyle markalı pahalı fln bir ürün de değil kullandığım serum, 12,5 tl. 125 mg.
Sakın ay markası kötü fln kullanmam demeyin, 1 yıl önce loreal'in serumu fln bir sürü maskeye 200 e yakın bir para bayıldım, bundan hariç1 yıl içinde 4-5 ünlü markanın ürünlerine bi ton para bayıldım, ama röfleden yanan saça pahalı ürünle bir çözüm bulunmaz bunu biliyorum artık, kesinlikle de hiç bir kuaförün tongasına gelip sattığı pahalı ürünleri de almam. 15 yıldır röfle kullanan biri olarak bunun sadece bizi kazıklamaktan öteğe bir şey olmadığını anladım.

aldığım maskeye gelince, kullanınca yorum yazarım, aldığım yeri tarif edeyim özellikle İstanbulda yaşıyorsanız kolaylıkla bulursunuz. Ben kozmetik ürünlerimi sürekli burdan temin ederim, kozmetik deposu ve aradığınız herşeyi uygun fiyata bulabilirsiniz.

bakırköy meydandan inerken sola dönün çiçekçiler fln var, solunuzda tren rayları olsun düm düz devam edin Hatboyu caddesi olarak geçiyor, bu cadde üzerinde sağ da Nebioğlu kuaför kozmetik malzm. satan bir yer var, orda bu maskeyi ve birçok aradığınız ürünü bulabilirsiniz. 18 tl ye aldım ben. Eskiden Süvariden alırdım bir çok kozmetiği ama o kadar kazık oldu ki kapısından bile geçmiyorum artık. Sağlıklı saçlar dilerim hepinize :64:

allah razı olsun arkadasım senden =) internet siteleri de varmış, saç kremi sayfasına bakınca direkt karşıma aradığım maske çıktı. çok çok sağol=)
:62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:

Evet ürünü 3 defa kullandım ve yorumluyorum:

bu hafta röfle yaptırdım yine diplerim epey uzamıştı, uçlar da epey kötü durumda ama kestirmemek için direniyorum :) ilk kullanımım biraz karışık oldu ama size de tavsiye ederim ben çok memnun kaldım sonuçtan, 2 kaşık saf zeytinyağına maskeyle karıştırp saçıma sürdüm streç ,le sarıp 1 gece yattım, 1 hafta boyunca epey fark gördüm, saç yumuşak ve parlak , eski durumuna göre, 2 defa daha uyguladım sadece maske şeklinde . Ben fiyatına göre oldukça başarılı buldum ürünü, röflede mucize yaratacak bir ürün yok zaten bunu biliyorum, daha iyisine de para dökmeyin kızlar memnun kalıcağınızı düşünüyorum, saç maskesi olarak bu ürünü kullanmaya devam edicem.

Son düzenleme:
bu ürünü kullanan arkadaşlar, istanbulda nerden aldığınızı öğrenebilir miyim? hiçbi yerde bulamıyorum, nette de "stoklarda yok" yazıyor. yıllar önce düzenli olarak kullanıyordum, o zamanlar saçlarım sağlıklı oldukları için kıymetini anlamadım sanırım. ürünü bıraktıktan sonra saçlarım çok kırılmaya, tiftik tiftik olmaya başladı. geçen gün çekmecelerden birinde boş kutusunu bulunca dank etti. ne zaman bunu kullanmayı bıraktım, saçlarım mahvolmaya başladı. ne yaptıysam toparlayamadım. tekrar almak istiyorum ama hiçbi yerde yok :(

mavi sudan bahsetmiyorum bu arada. ammino keratin maskesini arıyorum. gri tüpte olan.

cnm kuaför sepeti.com da var sitede güvenli ben daha önce maşa almıştım ordan.. kızlar saç uçlarım hep kırık alsam faydalı olur mu bide uzama ya etkili oluyor mu?? acill cvpp

cnm kuaför sepeti.com da var sitede güvenli ben daha önce maşa almıştım ordan.. kızlar saç uçlarım hep kırık alsam faydalı olur mu bide uzama ya etkili oluyor mu?? acill cvpp

ben buldum cnm tesekkur ederim yine de. kırıkları onarmaz tabi ki ama saçlarının daha sağlıklı bir görünüme kavuşacağı kesin. saçı çok guzel besliyor, yumuşatıyor. uzamaya ekstra bir katkısı yok ama saçların kırılıp kopmaması demek, daha çok uzaması demek sonuçta.

ben buldum cnm tesekkur ederim yine de. kırıkları onarmaz tabi ki ama saçlarının daha sağlıklı bir görünüme kavuşacağı kesin. saçı çok guzel besliyor, yumuşatıyor. uzamaya ekstra bir katkısı yok ama saçların kırılıp kopmaması demek, daha çok uzaması demek sonuçta.

hadi bakalım..hep beraber sağlıklı saçlara :))

arkadaşlar bu arada ürünü hiç bulamayanlar arkadaşlar için isteyene bi link verebilirim. nette daha ucuzunu bulamadım. 21,24 maskenin fiyatı + kargo ücreti. zaten dışarda da 20liranın altında olmuyor.

yanlış başlığa yazdım =))

Son düzenleme:
Back