Selçuk yöntem'in o sorusu tepki çekti

in vino veritas

in aqua sanitas
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
23.916
63.669
Babası annesini öldürdüğü için hapse düşen Selin Ünver isimli yarışmacıya Selçuk Yöntem'in "Baban neden cezaevinde?" şeklinde bir soru yöneltmesi tepki çekti.

ATV ekranlarında yayınlanan 'Kim Milyoner Olmak İster'de Selçuk Yöntem'in Selin Ünver adlı yarışmacıya yönelttiği soruya tepki yağıyor.

Antalya'da anaokulu öğretmenliği yapan 25 yaşındaki Selin Ünver adlı yarışmacı, hikayesiyle herkesi derinden yaraladı. Yarışmaya teyzesi ve kuzeniyle katıldığını belirten genç yarışmacıya Selçuk Yöntem ailesinin ne iş yaptığını sordu. Bu soru karşısında yüzü düşen Selin, annesinin vefat ettiğini, babasınınsa cezaevinde olduğunu söyledi.

"BABAM, ANNEMİ ÖLDÜRDÜ"

Bu cevaptan tatmin olmayan Selçuk Yöntem, Selin'e babasının hangi suçtan cezaevine düştüğünü sordu. Sesi titreyen ve bir süre kekeleyen Selin, "Babam, annemi öldürdü" deyince hem stüdyodakiler hem de ekran başındakilerin yüreği burkuldu.

SELÇUK YÖNTEM'E SERT ELEŞTİRİ

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran konuyla alakalı Selçuk Yöntem'e böyle bir soru yönelttiği için sert eleştiriler yöneltildi.

http://www.sondakika.com/haber/haber-selcuk-yontem-in-selin-unver-isimli-yarismaciya-8522554/

Adamın boş anına denk gelmiştir sanıyorum ki, altında her hangi bir art niyet olduğunu düşünmüyorum.
Kızcağız açısından ise tabiki çok üzücü.

Başvuru formunda yazılıyor tüm bunlar. Sanmıyorum ki yöntem'in konudan haberi olmasın. Zaten öyle bir geçmişi olduğu için oturtuyorlar o kızı o koltuğa.

Hep rating savaşları bunlar.

konuyla alakası yok ama babam olmadığı için bende okuldayken öğretmenlerin anne babanız ne iş yapıyor sorusundan nefret ederdim..

serbest meslek diyen arkadaşlara da "haa işsiz yani" derdi bazı öğretmenler.. burunlarımız o kadar uzun ki her haltın içindeyiz millet olarak..

yarışma öncesi görüşmede kıza sormuşlardır heralde, bunu yayında söylemek istermisin diye. yoksa bunun konusu hiç açılmazdı diye düşünüyorum. kızda çok neşeli, çok sempatik maşallah. anaokulu açmak istiyomuş. 60bin kazandı süre bitti. hedefi 125ti. yeni bölümde artık

Sormuş olsalar bile söylemek istemese o yayına çıkamazdı muhtemelen.

Yüzlerce başvuru yaptık eşimle birlikte bu yarışmaya. Sıradan insanlar olduğumuz için çağırılmıyoruz heralde.

Sormuş olsalar bile söylemek istemese o yayına çıkamazdı muhtemelen.

Yüzlerce başvuru yaptık eşimle birlikte bu yarışmaya. Sıradan insanlar olduğumuz için çağırılmıyoruz heralde.
Yok Sep ya abim de katildi yarismaya. Normal biri yani o zaman yuksek lisans yapiyordu. Mulakata cagirdilar gecti cikti.

Sen basvurmaya devam et:)

Yok Sep ya abim de katildi yarismaya. Normal biri yani o zaman yuksek lisans yapiyordu. Mulakata cagirdilar gecti cikti.

Sen basvurmaya devam et:)

Bi dönem her gün yarışma başvuru saati yapıyorduk. Her gün başvurduk olmadı. Sonra sıkıldık :KK66: aklımıza gelirse yapıyoruz artık.

Görümcem de katıldı ama onun da az da olsa ilginç hayatı vardı.

Kasıtlı olarak soruldu o soru. Kasitli olarak destiler nasil bugunlere geldiğini. Bu kadar aci bir olaya ragmen kizin hayata tutunusu başarısı güçlü duruşunu göstermek için. Çalışmış çabalamış, burs aramış kendine okumak icin. Abuk subuk nedenlerden hayattan yılmış 20 lik gençlere örnek olur umarım. Umarım 125 bini de bilir hayalleri gercek olur insallah.

Ben de izledim yarışmayı.Cevabı verirken zorlanmasına ,kendini sıkmasına çok üzüldüm.Yarışmadan önce konuşuluyor zaten,elbette biliniyordur ama belki Selçuk Yöntem bilmiyordur,sorulması istenmiştir.İnşallah 125.000 lik soruda da başarılı olur,emin olmazsa cevaplamaz umarım.İzlerken düşündüm de yokluk içinde büyüyen veya çocukluğu zor geçen kişiler daha hırslı oluyor,okul hayatı daha başarılı oluyor,zorluklara rağmen kendini kurtarmış ,öğretmen olmuş,kendi okulunu açmak istiyor ,hayallerine ulaşır inşallah...:dua:

Bu adamı hiç sevmiyorum. Sürekli patavatsızca konuşuyor zaten. Kenan Işıktaki inceliğin onda biri bunda yok.

Yanlış cevap verip zaten üzgün olan yarışmacıların üzerine üzerine gidip iyice üzüyor. Bir kere kızın biriyle dalga geçer gibi konuşmuştu. Hiç hoş değil gerçekten.

Enerjisi müthiş bi kız . Umarım ideallerine kavuşur .

Bende bu yarışmaya taaa gazeteler başvuru kuponları dağıttığı yıllardan beri katılmak için uğraşırım . Daha arayan olmadı .

Ya hikayen olacak ya daha önce başka yarışma prog. mına katılmış , alışık olma durumun olacak . Selinin hikayeside bilinerek çağrılmış , üzerinden bir soru ile de sosyal medyada çok konuşulur olmuş . Tam da istenildiği gibi.

Başvuru formunda dedemin teyze kızına kadar herşeyi sorup biliyosunuz reyting için sorulur mu bu soru,o kızın babasının annesini öldürdüğünü bilmiyor muydu sanıyorsunuz selçuk yöntem? tabii ki biliyordu. bu hikayesi yüzünden orda zaten kız.

X