Ahha ahh bu mucize keşke benim babam için de olsaydı.
İlk zamanlar hep rüya sanıyor insan. Uyuyunca uyandığımda hayat normale dönecek sanıyordum. Her gerçek güne uyandığım zaman üzülüyordum..
Allah sabrını veriyor ama acısı geçmiyor işte.
Sağol canım. Allah sizinkilere ömür versinAllah rahmet eylesin canım, mekanı cennet olsun
İlk zamanlar hep rüya sanıyor insan. Uyuyunca uyandığımda hayat normale dönecek sanıyordum. Her gerçek güne uyandığım zaman üzülüyordum..
Allah babana gani gani rahmet eylesin.Ahha ahh bu mucize keşke benim babam için de olsaydı.
ben zaman zaman bizi ziyaret ettiklerini düşünüyorumAllah babana gani gani rahmet eylesin.
Ben 2 kere rüyamda babamı gördüm. ''Ben ölmemişim beni gömmüşler mezardan zor çıktım'' diye gördüm
Sen de mı babanı kaybettın? Ne zaman? Benım 1.5 sene oldu.kabul baglaması gerekırken daha da derınlesıyor yarası.kucuk cocuklar gıbıyım 35 yasındayım bırı baba dıye seslense ıcım burkuluyor.gecen kucuk bır kız dede dıye kostu sarıldı bır adama fena oldum.ısın kotu taraflarından bırı de kardesımın cocugu babam oldukten tam bır hafta sonra dogdu.en cok ıstedıgı seylerden bırıydı onu gormek.Allahın takdırı boyleymıs ama bazen neden demeden edemıyor ınsan.Allah babana gani gani rahmet eylesin.
Ben 2 kere rüyamda babamı gördüm. ''Ben ölmemişim beni gömmüşler mezardan zor çıktım'' diye gördüm
Ben de zaman zaman ruyalarda yasananların gercek oldugunu dusunuyorum.ben cok yasıyorum ruyalarımı gercek hayatta.babamla olan bazı ruyaların da sankı gercek oldugu hıssıne kapılıyorum.ben zaman zaman bizi ziyaret ettiklerini düşünüyorum
Saol canım.Allah ebedıyete gıden herkesın annesını babasını rahmet eylesınAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Allah geride kalanlara uzun ömür versin.
Keşke anneciğimin kalbini de tekrar calistirabilselerdi3 sene olacak hala yüreğim yangın yeri
Teşekkür ederim canımbaşın sağolsun canım, ben de babaannem vefat edince yıllarca aklımdan çıkmadı hala da rüyamda görürüm, anne babamı düşünemiyorum bile
Telepati kuruyoruz bence.Ben de zaman zaman ruyalarda yasananların gercek oldugunu dusunuyorum.ben cok yasıyorum ruyalarımı gercek hayatta.babamla olan bazı ruyaların da sankı gercek oldugu hıssıne kapılıyorum.
Telepati kuruyoruz bence.
Ben zaten ruhen ölmediklerine inanıyorum.
Zaman zaman bizi ziyaret ettiklerini hissediyorum.
Ben de rahmetli babamı ara ara görürüm.
Duygusal yoğunluk yaşadığım zamanlar daha sık oluyor .
2006 senesinde vefat etti babam. İlk zamanlar zor olur sesi sürekli kulağında yankılanır, ayak sesini duyarsın evde. Ama geçer. Hem önemli olan onlar orda mutlu olsunlar. Ölüm yok oluş değildir boyut değiştirmektir. İhtiyacın olduğunda desteğe her zaman özelimden beklerimSen de mı babanı kaybettın? Ne zaman? Benım 1.5 sene oldu.kabul baglaması gerekırken daha da derınlesıyor yarası.kucuk cocuklar gıbıyım 35 yasındayım bırı baba dıye seslense ıcım burkuluyor.gecen kucuk bır kız dede dıye kostu sarıldı bır adama fena oldum.ısın kotu taraflarından bırı de kardesımın cocugu babam oldukten tam bır hafta sonra dogdu.en cok ıstedıgı seylerden bırıydı onu gormek.Allahın takdırı boyleymıs ama bazen neden demeden edemıyor ınsan.
Allah rahmet etlesın senın babanı da.mekanları cennet olsun ınsallah.cok tesekkur ederım destegın ıcın.2006 senesinde vefat etti babam. İlk zamanlar zor olur sesi sürekli kulağında yankılanır, ayak sesini duyarsın evde. Ama geçer. Hem önemli olan onlar orda mutlu olsunlar. Ölüm yok oluş değildir boyut değiştirmektir. İhtiyacın olduğunda desteğe her zaman özelimden beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?