Selamun aleykum bayramin ikinci gunu esimin beni aldattigini ogrendim

Bende doguluyum babam kefenle donersin diyor kimseye anlatamıyorum gunum aglamakla geciyor sadece cunku çıkıp gitsem gidecek kimsem yokkkk
Benim babam da bana gelinlikle çıktın kefenle dönersin demişti :)
Döndüğüm de neden geldin ne oldu diye sormadı bile. Sadece ben geldim dedim, hoşgeldin dedi.. Boşandım, sonra 2. defa evlendim hiçbirşey demedi. Sen kararlı olduktan sonra. Herkes saygı duyuyor inan

Benim babam da bana gelinlikle çıktın kefenle dönersin demişti :)
Döndüğüm de neden geldin ne oldu diye sormadı bile. Sadece ben geldim dedim, hoşgeldin dedi.. Boşandım, sonra 2. defa evlendim hiçbirşey demedi. Sen kararlı olduktan sonra. Herkes saygı duyuyor inan
Yanimda olacaklarini sanmiyorum destek verecegini dahi sanmiyorum ama ustesinden gelecegim

Inanmak icin cabaliyorum surekli kendimi mesgul etmeye calisiyorum dusunmemeye ama olmuyor en zoru da kimseye anlatamamak. Bi imtihandaym ve nasil cikarim bilmiyorum
yapamıyorsan bundan sonra çocugunla yaşama koşullarını oluştur. bak bakalım onsuz yapabiliyormusun (eşinsiz) maddi imkanın yoksa onu oluştur o hala sana bakarken ailen olmadan çocugunla yeni bir aile kurmak için ufak ufak hazırlık yap ben şuan onu yapıyorum 2. bebek gelmesine ragmen kızım ve bebegimle aile olmak için tek başımıza yaşama koşullarını oluşturuyorum.

Turkiyede seriat uygulansa zina davasi olur ama seriat olmadigi icin zina olarak bakmiyor buna hakim beyler. Aaaffff affff
Seriat cok mu iyi b...k.Agzimi bozduruosunuz.Seriatin oldugu ulkelerde aldatan erkek yok sanki.Adam olmak karisini aldatmamak icin musluman olmasi da sart deil.Adamlik beyinde biter islama baglamayin böle seyleri.

yapamıyorsan bundan sonra çocugunla yaşama koşullarını oluştur. bak bakalım onsuz yapabiliyormusun (eşinsiz) maddi imkanın yoksa onu oluştur o hala sana bakarken ailen olmadan çocugunla yeni bir aile kurmak için ufak ufak hazırlık yap ben şuan onu yapıyorum 2. bebek gelmesine ragmen kızım ve bebegimle aile olmak için tek başımıza yaşama koşullarını oluşturuyorum.
Allah yardimcimiz olsun onunla ayni evde ama onsuz yasayacagiz belki drrs cikarir

Hiç boşuna ağlamayın :) Gerçekler bunlar.
Sizi sevdiği için af dilemiyor. Sevseydi zaten aldatmazdı değil mi? Bunu hepimiz biliyoruz :) Çocuğunuz da var, mutsuz bir evlilik te çocuk büyümez, büyüyemez. Çocuğunuzu düşünmek zorundasınız. Siz bugün çocuğum için kalayım derseniz maksimum 1 sene sonra başınıza geleceklerin zeminini hazırlarsınız.
Ben öğrendiğim gün evden çıkıp gittim hiçbir şey demeden, üstelik öğrendiğimi bile bilmiyordu. Nerdesin hayatım diye sorduğunda tek cevp verdim. Senden boşanıyorum.

Kadınım ben, gururum var. Ekonomik özgürlüğüm var. Bir sinek kadar değer görmediğim yerde asla durmam.
helal size valla.hayran kaldım
Allah her zaman güç versin size.

Bacim bel altisi bel ustusu mu olur ya kendince affedecegin yollarin arayisina girmissin bile ama uzgunum aldatilmissin hem de fena. Sen kendince bel alti degil bel ustu demissin belki senin icin bu bir aldatma bile degildir. Tabi ki aglayip zirlayacak yine olsa yine yaparim diyecek hali yok. Inanmak istiyorsun belli ki ama uzgunum sevseydi bunu yapmazdi.

eğer affedersen geçen yıllarına üzüleceğin şeyler yine yaşayacaksın emin ol
ben 5 yıl önce aldatıldım oğlum vardı o zaman sadece affettim güllük gülistanlık geçmedi aradan yıllarda geçse hep beni aldattığı aklıma geliyodu en mutlu anımızda bile ama dedim artık 5 yıl geçti düzeldi demek ki güvenebilirim diye ve onu çok sevdiğim için bi kızım olacaksa ondan olsun diye ikinci çocuğu yaptık çok şükür kızım oldu 1 yaşında diildi daha kızım tekrar başa sardı herşey hemde daha beteriyle
herşeyi bana tek tek anlatacak yüzsüzlükte hemde
kendimi yedim 1 yıl boyunca kızım biraz büyüsün işe girebileyim diye sonunda dayanamadım kızım 1,5 yaşındayken ayrıldım bana ne dedi biliyo musun senin beni bırakacağın asla aklıma gelmedi ondan bu kadar rahattım dedi pislik bu rahatlığı vermişim diye kendime kızdım
hı hayat zor boşansan da boşanmasan da zor ama senin enerjini bitiren seni üzen adamdan kurtulmuş oluyosun en önemlisi aldatılmaktan kurtuluyosun.

eğer affedersen geçen yıllarına üzüleceğin şeyler yine yaşayacaksın emin ol
ben 5 yıl önce aldatıldım oğlum vardı o zaman sadece affettim güllük gülistanlık geçmedi aradan yıllarda geçse hep beni aldattığı aklıma geliyodu en mutlu anımızda bile ama dedim artık 5 yıl geçti düzeldi demek ki güvenebilirim diye ve onu çok sevdiğim için bi kızım olacaksa ondan olsun diye ikinci çocuğu yaptık çok şükür kızım oldu 1 yaşında diildi daha kızım tekrar başa sardı herşey hemde daha beteriyle
herşeyi bana tek tek anlatacak yüzsüzlükte hemde
kendimi yedim 1 yıl boyunca kızım biraz büyüsün işe girebileyim diye sonunda dayanamadım kızım 1,5 yaşındayken ayrıldım bana ne dedi biliyo musun senin beni bırakacağın asla aklıma gelmedi ondan bu kadar rahattım dedi pislik bu rahatlığı vermişim diye kendime kızdım
hı hayat zor boşansan da boşanmasan da zor ama senin enerjini bitiren seni üzen adamdan kurtulmuş oluyosun en önemlisi aldatılmaktan kurtuluyosun.
'hayat zor boşansan da boşanmasan da zor ama senin enerjini bitiren seni üzen adamdan kurtulmuş oluyosun en önemlisi aldatılmaktan kurtuluyosun'
Ne kadar doğru bir cümle.
Boşanamam, düzenimi bozamam, el alem ne der diyenler için bence çok anlamlı bir cümle.
Aldatılmak kadar haysiyetsiz bir şey var mı? Karşı tarafa sadık kalıp, sevgi ile yaklaşıyorsun ama karşı taraf seni ve hislerini hiçe sayarak başka kadınlarla birlikte oluyor. İster bel altı ister bel üstü olsun ne farkeder - niyet önemli burda!

Ekran görüntülerini aldınız mı? Mutlaka elinizde bulunsun. Siz diyemezsiniz ama Allah onu da o şıllıkları da kahretsin. Terbiyesiz ahlaksız yaratık. Valla insan unutmuyor, affetse bile hiçbir sebep yokken aklına geliyor nefret ediyor. Gebersin istiyor. O kadınlara tek tek yazacak ben eşimi çok seviyorum adi bir köpeğim sen de ahlaksız şıllığın tekisin diye. Ama yemez yazmazlar. Köpekler yaaaa. Sinirden ne yazacağımı şaşırdım. Sizi gaza getirmek istemiyorum ama nefret ediyorum böyle yaratıklardan. Otur eşinle mesajlaş desen işleri vardır elin o.ospularına işleri yok. Başkasında gözün varsa boşan o zaman it, ama yemez tabii düzeni bozulacak, çevresinden tepki görecek. Aşağılık yaratıklar.
Yazdiklariniza sonuna kadar katiliyorum o kadin mesaj atmis zatwn ogrenmis bosan bence yazmis oda yazma bana artik zerre degerin yok diye okudugumu bilmiyor aslinda kadina kufrettim hayatimda ilkkez birine agiz dolusu kufur saydim rahatladim galiba biraz Allah razi olsun icimdekileri yazdiginiz icin

Seriat cok mu iyi b...k.Agzimi bozduruosunuz.Seriatin oldugu ulkelerde aldatan erkek yok sanki.Adam olmak karisini aldatmamak icin musluman olmasi da sart deil.Adamlik beyinde biter islama baglamayin böle seyleri.
Ağzına sağlık kardeş. "Güya" şeriatla yönetilen ülkelerde kadınlar araba kullanmak ya da yalnız yolculuk yapmak gibi haklarına daha yeni kavuştular.... konu sahibi de gelmiş sanki şeriat olsa, haksızlığa ugramayacakmis gibi konuşuyor. Değişik...

O kadina da dava açmayı unutma hatta rezil et hatta ve hatta bilgilerini ver biz rezil edelim valla sinirlendim acımayın

Aklim fazlaca karisik onu cok seviyorum ayse diye biriyle yazismis 10 yıllık bi arkadasi vermis numarasini 4 aydir konusuyorlarmis tek buda degil bip denen bi uygulama varmis ordan da kizlarla konusmus bel alti degil ama bel ustu mahrem seyler kendimi yedim bitirdim resmen. 5 yillik evliym 3 yasinda oglum var ne olur akil verin bana kafayi yiyecek durumdaym her zorluga katlandim sabah gidince aksama kadar gelecek diye dört gozle bekledim suan pismanim tekrar olmayacak diyor beni sevdigini soyluyor ama inanamiyorum guvenemiyorum namazda bile o kizlarla mesajlasma goruntusu geliyor gozumun onune 😢😢😢😢
Erkekler zaman zaman dışarıya coşar.. ve belli etmekten korkar.. bazı durumlar baskın duygulardan kaynaklanan geçici hevestir.. Kadınlar deli tayı uysallastiran tek sahibi olmalı..

Diyelim ki hayali olan eşimizi sevgimizden mahrum ettik.. hatta ayrıldık.. Hatasız olan veya hata yapmayacak biriyle karşılaşmak mümkün mü

Ben otokontrolun eşler arasinda. Daimi olarak var olması gerektiğine inanırım.. görünürde her tepkimi veririm tavır yaparım. Ama yüreğim affedicidir. Affetezsem içimde.her şeyin biteceğini biliyorum çünkü...

X