bende bu sitede yazan bütün hamilelik belirtilerini yaşadım ama hamile değilmişim belirtiler bazen psikljk de olabiliyor en önce adet gecikmesini bekleyelim sonra belirtilere bakalım diye düşünüyorum :2:
her ay hamile gibi belirtiler....zaten 2 senedir hep midem bulanır adet yaklaşsın adetliyken de öyle...ister istemez hep düşündüm birisi kafayı takmayın gününüz geçerse düşünün demiş sitede.hakkaten doğru her ay kadının yaşadığı o sıkıntı yetiyor da artıyor...bu ay beklenti içinde olmadım olmaya pek fırsatım da olmadı açıkçası memlekete gittim hastalıkdı düündü gelen giden derken Rabbim hamile olanları hayırlısıyla kavuştursun bebeğine ;isteyenlere de hayırlısıyla versin dilerim inşallah.amin
ama şurası var ki adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı nedeni ise vucut her ay adete hazırlıyor ya kendini hamile olsa bile o ay da kendini adete hazırlamış olduğu için hemen değişemiyor belirtiler.en önemli belirti adetin belirgin şekilde gecikmesi..onun dışında fazla düşünmemek gerek de işte anlamıyruz kadın milleti olarak çünkü elimizde değil...:97:
hamilelik düşündükten sonra herşey hamilelik belirtisi gibi oluyor..
ben bu forumda ne okuyorsam akşamına hemennn aynı belirti bendede var diyorumm..
aslında düşünmemek zamana bırkamak lazım amaaa olmuyor