• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Predictor early lütfen bakar mısınız

KnBasak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
115
Puanlar
33
Arkadaşlar bat 5 hazirandıııı gecikme yaşıyorum ama normalde de gecikirim diye çok üstünde durmak istemedim bugün test yaptım en en güvenilir test olan predictör early hiç yanıltmadı benı diye ama buraya da atmak istedim var mıdır acabaaa ona göre kan vereceğim

Eklentiler

• 36915CBB-A237-4E6E-8B34-30EABB887198.webp
    36915CBB-A237-4E6E-8B34-30EABB887198.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_4669.webp
    IMG_4669.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_4664.webp
    IMG_4664.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 40
Bencw biraz koyulaşma takip edin 2 gün sonra tekrarlayın

Arkadaşlar bat 5 hazirandıııı gecikme yaşıyorum ama normalde de gecikirim diye çok üstünde durmak istemedim bugün test yaptım en en güvenilir test olan predictör early hiç yanıltmadı benı diye ama buraya da atmak istedim var mıdır acabaaa ona göre kan vereceğim
Ben orda silik görüyorum. Var gebelik yani
Bat geçmesine rağmen nasıl silik olur ya
Bariz çıkması gerekmez miydi?

Bende bu şekilde kuruma çıkarmıştı

Ben orda silik görüyorum. Var gebelik yani
Bat geçmesine rağmen nasıl silik olur ya
Bariz çıkması gerekmez miydi?
Pcos var geç döllenme olabilir mi acaba benı de o düşündürüyor

Pcos var geç döllenme olabilir mi acaba benı de o düşündürüyor
Geç döllenme olayınida anlamiyorumbugun sevistiysem bugün sevismisimdir
Bes gun sonra mı dollenecek

Aslında Bat in üstüne de vakit geçmiş
Yani erken gebelik de değil
Nıye silik çıktı acaba
Geç döllenme olabilir belki yâda kimyasal da kötüyü düşünmeyelim ama koyulaşma takip edersen daha iyi olur tabi 2 gün sonra koyulaşırsa istersen gidip kan verirsin için rahat eder @KnBasak

Yaa bende hemen çıktı böyle beklemedim ama siz beklemiş miydiniz
Yıllarca test yapan biri olarak söylüyorum.gercekten varsa saniyeler içinde cikiyor.inanin iki dakika dan sonrasina bile güvenmiyorum.hayirkisi olsun inşallah

Geç döllenme olabilir belki yâda kimyasal da kötüyü düşünmeyelim ama koyulaşma takip edersen daha iyi olur tabi 2 gün sonra koyulaşırsa istersen gidip kan verirsin için rahat eder @KnBasak
Öyle yapayım bencede en doğrusu inşallah şöyle arada kalmadan kıpkırmızı çıkarda onu da paylaşmak nasip olur

Benim aynı marka testim bu şekilde çıktığında kan vermiştim beta 13tü. Umarım sizin de pozitiftir 🌸

Back
X