Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin. Tekrarı olacak mı. En sevdiğim ismi şeriflerden biridir. Çok severim. Ya Latif ve ya selamıbir Ya Selam (c.c) hatmimiz daha bitti çok şükür katılan herkesten Rabbim razı olsun. Hepimizi Selam ismi şerifi hürmetine selamete erenlerden eylesin inşaAllah
ben her hatim bitiminde yazıyordum hatta katılanları etiketliyordum tabii ki devam edelim inşaAllah Rabbim dualarımızı kabul etsinAmin. Tekrarı olacak mı. En sevdiğim ismi şeriflerden biridir. Çok severim. Ya Latif ve ya selamı
Canım 100 Ya Şafii c.c esması okudum senin için. Rabbim sağlık sıhhat versin inşallahKızlar bana dua eder misiniz sağlık için. Kontrole gidiyom
Şifa verdi valla canım. Allah razı olsun inşallah besaydir bugünü bekliyodumCanım 100 Ya Şafii c.c esması okudum senin için. Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah
maşallah çok sevindim Allah her daim afiyet versin canımŞifa verdi valla canım. Allah razı olsun inşallah besaydir bugünü bekliyodum
Amin inşallah sana ve sevdiklerine demaşallah çok sevindim Allah her daim afiyet versin canım