senelerdir yüz bölgesinde özellikle çenede tüylenme sorunu çekiyordum.2003 senesinde baktım iğneli ile bitmiyor lazer yöntemini denemeye karar verdim ki o zaman yapılan iğneli epilasyonda yüzüm kızarmıyodu bile ne kadar az akım veriyolarsa artık.neyse 2003 te başladım lazere yakın çevrede en iyi olan lazer epilasyon merkezini araştırıp buldum yeter bitsin artıkk dyodum 7 seanstan sonra azaldı sonra 2 ay sonra hopp yüzüm geri doldu bikaç merkez denedim bu şekilde bitti derken 3 ay en fazla hopp tüyler geri.Artık geçen sene tak etti dedim iğneli epilasyonu araştırayım.Çok yakın ve çokta titiz bir arkadaşım kendinde sadece 2-3 üyün kaldığını söyledi inanamadım epilasyon ve sonuç almak onun tavsiyesi ile taksimde ayten hanımla yeniden iğneli epilasyona başladım.yüzüm kızardı canımda acıdı yalan işin doğrusu ama benim cildim hassastır ve BUNCA SENELıK LAZER TEDAVıME RAĞMEN hala yüzümde sert tüyler vardı 10 aydır düzenli gidyorum ve son seansımda vaktimin geçtiğini bile fark etmedim.Artık tüylerim çok seyrek çıkıyor.Çok mutluyum...Bu sebepten özellikle yüz bölgesinde iğneli epilasyon derim.
Estetik cerrah bir tanıdığımda yüzde lazerden sonuç alınmayacağını söylemişti