Değerli kardeşim söylediklerinizden sadece lazer in etkisi olmadığı kısımlarla ilgili olanına katılıyorum. Ama yıllarını iğneli epilasyona vermiş bir insan olarak diğer söylediklerinizi haksızlık olarak değerlendiriyorum. Ben bana gelen hiçbir hanım arkadaşıma vücudunun herhangi bir kısmı için ben yapamam lazer epilasyona gidin demiyorum. Peki sadece lazer epilasyonun başarılı olamadıkları için müracaat edenleri de biz kabul etmessek ne yapacak bayanlarımız? Neyse alınganlık gösteriyorum galiba ama bunun haklı bir alınganlık olduğundan hiç kimsenin şüphesi olmamalı...Yıllar beni haklı çıkaracak ama bu arada birçok mağdur olacak malesef..
sizin durumunuzda olan öyle çok insan var ki..emin olun bu işin içindeki insanların da çoğu bunun inceliklerini neye göre sonuçların değişitini bilmiyor.bu çok büyük bir pazar her makinanın her sene yeni bir çeşidi çıkarılıyor ve bir öncekinden daha iyi diye.yani denennerek ve bu insanlar üzerinde denennerek bir başka makina üretiliyor.aslında sorgulanması gereken öyle çok şey var ki....ben alex ve nd yag yaptırdım alex e uzun araştırmalar sonucu karar verdim genital bölgede 3 seansta çıkmayan yerler var ama bacaklarım siyah ve kalın olmasına rağmen bana kesin sonuç verir dediler henüz sonuç alamadım bu yzden nd yag e geçtim son seansta.benimle birlikte dört beş kişide yakın çevremde başladı onlarında özel bölgede alex cevap verdi döktü azalttı ama farkettikki simsiyah kılları griye dönüştürdü hepimiz farklı yerlerde afrklı şehirlerde başladık aynı noktaya vardık rengini değişime uğratıyor sonra iğneli yaptırın diyorlar.diodu yaptırmadan denetmiştim acısına dayanamadğım için başlamadım.lazer insanın çok zor karar verdiği bir alan ben.maddi açıdan epey sarsıcı zate.gittiğinz merkez kesinlikle önemli.tek sevindiğim yanık yara gibi sorunlarla karşılaşmadım.benim vücudumu gören doktorlar estetisyenler en ideal cilt ve kıl tipi dedi henüz 3 seansım bitti bacak genital kolaltı için.bacakta sonuç almadım henüz.istatistiklere çok dikkat ederek araştırdım hacettepenin yaptığı son araştırmalar alexle ndyag ı karşılaştırma. sonuçlar beni nd yag a yönlendirdi.alexte 2 aya bir gidiyor temiz geziyorsunuz ama ndyag da sürekli jilet yapmak gerek.ben çok ucuz fiyatlara yaptırmadım çok düşük fiyatlar duyuyorum kim kandırılıyor gerçekten anlamak zor. böyle büyük maddi bir durumda allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın bizleri
merhaba arkadaşlar istanbulda bildğiniz temiz guvenılır işinin ehlı olan iğneli epılasyon yapan bir merkez varmı acaba
Daha öncede forumda yazmıştım.bende 16 seans kadar lazer yaptırdım.yüz bölgeme üstelik acık tenliyim ve kıllarımda siyahtı.alexendryt la yaptırdım.bazı bölgelerde netice aldım ama cenebölgemde hala siyah cıkıyor.bıyık bölgesi sarardı.cene bölgemede yayılam oldu.şimdi iğneliye gidiyorum.4 seans oldu.bakalım inş netice alırız yapılan yerlerde azalma var ama daha bitmedi.bende yüz bölgesinde
iğneli epilasyonu önerelerdenim.yapılırken aldanıyorsunuz cünkü yaptırken bitmiş gibi gelmişti bana ama bırakınca gördüm sonucu.tekrar cıkıyorlar.iğneli epilasyonu iyi yapan bir yerde yapmak lazım yoksa leke olabiliyor.netice alırsam burda yazacağım bitti diye..inşallah biterse tabi...
arkadaşlar bende bu lazeri çok merak ediyorum. Benim tüylerim çok fazla ve bel,karın,bacak her yerimde var bıktım ağda yapmaktan o acılardan bi yüzümde yok şükür bende ileride yaptırmayı düşünüyorum. Yaptıranlar fiyat olarak ne kadara yaptırdılar biraz bilgi verirseniz çok sevinirim. Lazer ve iğneli hakkında pek bi bilgim yok ama sanırım kalın tüylü olanlar lazerde sonuç alabiliyormuş. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?