eLiFGiBioLMaK Guru Kayıtlı Üye 12 Ocak 2012 482 9 14 Ocak 2012 Konu Sahibi eLiFGiBioLMaK #21 OzgeOzan09 .!.: bnde bır kere ısmımı degstrdım ısmım ozgeozerdı ozan yaptım Genişletmek için tıkla... oluyor ozaman neyse içim rahatladı
OzgeOzan09 .!.: bnde bır kere ısmımı degstrdım ısmım ozgeozerdı ozan yaptım Genişletmek için tıkla... oluyor ozaman neyse içim rahatladı
Nadiaa devrim sehitleri olumsuzdur tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Kasım 2011 17.360 158 34 15 Ocak 2012 Konu Sahibi eLiFGiBioLMaK #22 eLiFGiBioLMaK .!.: oluyor ozaman neyse içim rahatladı Genişletmek için tıkla... ama sen yenıden uyelık almıssın o farklı ... eskı ısmını ıptal ettırdın mı yoksa onuda kullanıyormusun
eLiFGiBioLMaK .!.: oluyor ozaman neyse içim rahatladı Genişletmek için tıkla... ama sen yenıden uyelık almıssın o farklı ... eskı ısmını ıptal ettırdın mı yoksa onuda kullanıyormusun
eLiFGiBioLMaK Guru Kayıtlı Üye 12 Ocak 2012 482 9 16 Ocak 2012 Konu Sahibi eLiFGiBioLMaK #23 OzgeOzan09 .!.: ama sen yenıden uyelık almıssın o farklı ... eskı ısmını ıptal ettırdın mı yoksa onuda kullanıyormusun Genişletmek için tıkla... yo iptal ettirmedim arada girerim diye düşünüyordum iptalmi ettirmek lazım
OzgeOzan09 .!.: ama sen yenıden uyelık almıssın o farklı ... eskı ısmını ıptal ettırdın mı yoksa onuda kullanıyormusun Genişletmek için tıkla... yo iptal ettirmedim arada girerim diye düşünüyordum iptalmi ettirmek lazım
eLiFGiBioLMaK Guru Kayıtlı Üye 12 Ocak 2012 482 9 16 Ocak 2012 Konu Sahibi eLiFGiBioLMaK #24 ikinci üyelige ceza varmış galiba uzun süre giremiyecegim. şimdi görevliye mesaj çektim hadi görüşmek üzere
ikinci üyelige ceza varmış galiba uzun süre giremiyecegim. şimdi görevliye mesaj çektim hadi görüşmek üzere