- 17 Ağustos 2019
- 1.885
- 2.001
- 53
- 30
- Konu Sahibi PeLushbaby
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibi duruyor bence hemen kan testi verinSelam Kızlar adetimden 6gün geçti halla ses yok test yaptım sayısızama son 2gun içinde sonuçlar böyle sizce durum nedir
İNŞALLAH cnm bu 3 gebeligim olacak 2evladım var RABBİM HERKEZE NASİP ETSİN İNŞALLAH ondan önçe 2kaybım var insan tecrübesiz var sanıyor ama yanılıyor ilk gibi heycan yapıyorumBirşey diyemedim canım. Var gibi yok gibi.
Şu erken gebelik testlerinden yaparsan daha iyi olur. Varsa onlarda hemen net çizgi çıkıyor zaten.
Pztesi kan vermen daha iyi olur tabii
İnşallah vardır![]()
Amin İNŞALLAH herkezin hakkında hayırlı olsunReglin 6 gün geçmesine göre test çizgin çok silik .
Geç döllenme olmus olabılır .
Hakkında hayırlısı olsun
Yaptım hayali çizgi cıkıyor dun daha neti bilemedimYaptınızmı test merak ettim sizi
Kimyasal olmaz inş canım dikkat et olursada üzülme bir sonraki aya kalırsın rabbim saglıklı gebelik nasip etsinYaptım hayali çizgi cıkıyor dun daha neti bilemedim![]()
Sağol cnm amin inşallah artık psikolojik mi diyorumKimyasal olmaz inş canım dikkat et olursada üzülme bir sonraki aya kalırsın rabbim saglıklı gebelik nasip etsin
sonuc ne oldu? test yapdiniz mi daha sonra?Sağol cnm amin inşallah artık psikolojik mi diyorum![]()
adet oldumsonuc ne oldu? test yapdiniz mi daha sonra?