- 28 Nisan 2013
- 118
- 60
-
- Konu Sahibi Balkizin annesi
yok bebegim kendinin ne kadar kız oldugundan eminsen benimde kız olduğumdan emin olabilirsin konuyu biraz şakacı bi dille anlatmyaa çalıştım o kadarFıskiye misin nasil fışkırıyon anlamadim ki
Bence işiyosun
Dip not: kız mısın erkek misin onu kestiremedim
güzel güzel deDağlara taşlara, *tak tak tak*
Güzelse fışkırmaya devam ne diyelim
inşallah pek takma zamanla olur bence aslında takılmıcak gibi degilde ayy ilk evlendigim zamnlar aglardım olamıom diyede şükür ne oldugunu anlamasamda düzeliyorDarısı başımıza
valla bilmiyom bende acabası ne işte
fişkiye gibi fışkırıyon acaba?
baktım da pek anlayamadım herkes başka birşey diyo kimi boşalmaz kadınlar işer kimi boşalır herkes ayrı telden çalıyor kaçıncı yüzyıkdayız hala kesin bi cevap yok bende ablalarıma sorayım dedimgoogle yaz bak neler çıkıyor.
Idrarın kokusu bellidir
Bir dönem çok boşalabilirsin
Bazen bende de olur bazen olmaz
Takma bunları anın keyfini yaşa
daha ben olayın iç yüzünü zevkin dorugunu çözmüş degilim o yüzden ne oldugumu anlayamıyorum ama gerçekten feci güzel bişeyBosalma olabilir cunku bir arkadasim bir keresinde iliski esnasinda feci sekilde su cikardigini soylemisti. Kendi bile inanamamis düsun yani : ) bu durumu siz ayirt edebilirsiniz. Idrar olsa anlarsiniz bir sekilde.
"ayyyyşş" derken? :))daha ben olayın iç yüzünü zevkin dorugunu çözmüş degilim o yüzden ne oldugumu anlayamıyorum ama gerçekten feci güzel bişeyayyyyşş iyiki bu site var siz varsınız yaa valla anlatamazdım herhlde başka birine
"ayyyyşş" derken? :))
Sakin, sakin heyecan yok. :))
Bosalma olabilir cunku bir arkadasim bir keresinde iliski esnasinda feci sekilde su cikardigini soylemisti. Kendi bile inanamamis düsun yani : ) bu durumu siz ayirt edebilirsiniz. Idrar olsa anlarsiniz bir sekilde.
bi arkadaşım demişti düğünüme 1 hafta kala falan oda 2 yıllık evliydi o zaman ilk başlarda zor gelir ama sonra tadına doyamazsın diye"ayyyyşş" derken? :))
Sakin, sakin heyecan yok. :))