Selâm kızlar... Fikirlerinizi almak istiyorum..

din görevlisi olunca eşide kapalı olmalı,kur an bilmeli,toplantılara katılmalı,namaz kılmalı vsvs diye bakıyor insanlar.sanırım siz bunları yapamayacağınız için istemiyorsunuz..valla bende hiç görmedim din görevlisinin eşinin başı açık olduğunu ve kızlarınında...
zor bir durum

siz istiyorsunuz diye mesleğini değişecek demek:uhm:
iyide görücü uslü evlilikte genelde ilk öğrenilen şey ne iş yaptığıdır...
siz mesleğini sevdediyseniz neden bu işe olabilir gözüyle bakdınız...
bence ilk cevabınız hayır olmalıydı...
tel nonuzu vermeyi bile çok çok gereksiz buldum....

tatlım beyefendi o meselği secmişse ve sende değiştir diyorsan bastan kafa yapılarınız uymuyo demekki yani diyelim ki değiştirdi ve anlasamadınız ve bitirdiniz nolcak yani bosubosuna mesleğini mi bırakmış olcak bu markatte calışmak değil ki ordan çık buraya gir yapsın

canım benım bak babanda dın gorevlısıymıs.. bende anadolu ımam-hatıp lısesı mezunu bı bayanım..sen cok daha ıyı bılırsın ınsanların uzerıne dusen gorevlerı sorumluluklarını dını acıdan... ben ole baskası ayıplayacak dıye hıc bızaman yasamımı kısıtlamadım.. bunun sonunu yaptıgım hareketleri hepsının sonucunu hesap verecegım tek yaradan olanı dusunurum bu yuzden acıkca solemek gerekırse kızdım bıraz sana... evlenmeyı duşündügün insan bu işi yapıyosa ne mutlu sana kısıtlama dıye bısey olamaz... dugunlerde eglenemıyosan evınde eglenebılırsın arkadaslarınla gıyımını kusamını evınde ıstedıgın bıcımde yapabılırsın ben oyle yapıyorum cunku... evın senın ozgurluk alanın olsun... bence burda dıkkat etmen gereken sey eşinin dinini yasayıp yapasayamadıgı... eger gercekten muhafazakar bır hayat yasıyorsa ınancı cok kuvvetlıyse onderi peygamber efendımız gıbı olmaksa eminim seni cok mutlu eder... sende bazı ısteklerınden vazgecebılırsın ınan bunlardan vazgecmek cok zor degıl... duşunsene hem seni bu dunyada hemde ahırette mutluluga goturur bu... ama gercekten yasayıp yasmadıgına cok dıkkat et eger yasmayıpda yasıyan bırı gıbı gorunuyosa kesınlıkle uzak dur derım ben...

mrb canım saol yoruumun içinn..
evet zaten bunların hepsini yapan bir insanım ve bunları yapabilirim ama işde başka nedenlerden dolayı istemiyorum..evet ne kızı nede eşi herşeyiyle örnek olmalılar..

evet öncelikle ben istiyorum diye tabiki ama kendiside zaten yaptığı işi severek yapan bi insan değil..
evet işini biliyorum ve bana değiştirme garantisi vererek kabul ettimm..
zaten defalarca hayır dedim ama ısrarla taekrar tekrar gelmek isteyince ok dedim bende

zaten bitmiş olsa bile kendisi diyo bende yapmıycam bu işi diyo sen olsanda olmasanda diyoo ama allah korusun olmama ihtimalini düşünmek istemiyorumuda ekliyo tabi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…