selam herkese Turkcell global bilgiden çağrı merkeziyle ilgili bilgisi olan var mı???

psaklitanrica

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2011
5
0
36
İstanbul
Turkcell global bilgiden çağrı merkezi için görüşmeye çağrıldım, ümraniye lokasyonu için. avrupa yakasında oturuyorum ne yapsam bilemedim değer mi iş şartlarını bilen görüşmeye giden ya da çalışmış biri varsa lütfen yardımmmm:26::26:

Merhaba bundan yaklasik 7-8 ay oncesine kadar Global Bilgide birim yoneticiligi yapmis arkadasim var ondan biliyorum calisanlarin sistemi vardiyali gelen cagrilar cevaplanip ornegin randevu olusturuluyor yada sigara birakma hattindaysaniz ona gore konusma oluyor v.s servisleri varmis yemekleride var maaslari cok fazla bilmiyormus ama 1500-1600 TL civaridir diye bilgi aldim .

merhaba özelden masajınızı aldım benim özel msj sayım dolmadıgından cvp gönderemedim ücret 100 dür çalışma saat lerim 08 den 05 e kadardır iş ayırmam isterseniz görüşelim özelden tel yazarsanız arayabilirim.

Kızlar global bilgide Görüşmeye giden var mı Çağrı merkezi için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…