Selam herkese cok acil bi sorumlu var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mercandedee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
547
130
103
37
ilk kez vajinal kasinti yasiyorum. Bir iki aydır ara ara devam ediyor. Bazen baya kasiniyo bazen kasinmiyot. Aklima ilk cinsel yoldan bulasan hastalıklar geldi .

Mantar belirtisi bence. İlla cinsel yolla bulaşmıyor ki doktora gitmelisin

ilk kez vajinal kasinti yasiyorum. Bir iki aydır ara ara devam ediyor. Bazen baya kasiniyo bazen kasinmiyot. Aklima ilk cinsel yoldan bulasan hastalıklar geldi .
Mantar enfeksiyon olabilir fitille geciyor benimde basima gelmisti berbat bir kasinti hemde fitil kullanmistim ve bir daha yasamadim

Bende tatil de kapmıştım doktorun verdiği ilacla geçti gitti doktora gidin en kısa zamanda

İç çamaşırınızın yıkanırken iyi durulanmamasından bile kaynaklanabilir.sadece cinsellik değil.hiç evlenmemiş bir çok bayanda görülebilen bir durum.bir an önce doktora görünmenizi tavsiye ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…