Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Selâm Göğüs büyütme Kremleri?

• Konu Sahibi geveze27
ya ben bişey sormuştum ama köyü içerik diyo yanlış bişeymi yazdım

• Konu Sahibi geveze27
hepinize meraba bu göğüs büyütme kremleri hakkında bilgisi olan varmıa.s

merhaba tatlım! isim vermicem tahmin edrsin piyasada bitkisel ürünler var hap olanlar, bunlardan kullandım ben,düzenli kullanırsan asitli içeceklerden uzak durursan,sigara içmezsen bir miktar faydasını görüyorsun ama göze carpacak kadar değil!:1rolleyes:dolgunluk artıyo!:lepi:kremlerini de kullanırsan geri dönüşümü daha etkili oluyormuş!CADIARZUarkadasım kullanıyor!yerimsenibentecrübeyle sabit!ama mucize bekleme! ben onlardan vazgectim::1rolleyes:artık gözümü karartırttım.. müsait zamanda bende ameliyat masasına yatıcam!a.s

• Konu Sahibi geveze27
o krem ve haplardan çok bişey beklenmez...bencede maddi ve ruhsal olarak kendini hazır hissedip ameliyat olmak en iyisi...

• Konu Sahibi geveze27
kremler kesınlıkle işe yaramıyor.ıkı sene once 3 kutu sunu 500 ytl harcadım hıc bısı ıfade etmedı ..sakın kızlar kesın çözüm ameliyat=)

• Konu Sahibi geveze27
bende az daha kullanacaktım onlardan allahtan bı doktorum yazını okumustum o tur seylere ınanmayın yaparsa suphe edın fılm cektırın aksı halde protezın dısında onlara umıt baglamayın demıstı..
dusundum o kadar para verıp uzulecegıme kapattım gozlerımı amelıyat oldum 10 gun once..
sımdımı fuze gıbı memıslerım var..
bence ugrasmayın onlara para dokmeyın :KK66:
ona verecegınız parayı bırıktırın sılıkon taktırın :KK66:

• Konu Sahibi geveze27
O kremler hiç işe yaramıyor.Dehşet paralar ödedim ama en ufak bi değişiklik yok. Ameliyatta karar kıldım ben de..:)

• Konu Sahibi geveze27
aynennn bendee birdünya para döktüm kremlere,haplara
hiçbir etkisi olmuyorrrr,hepsi kandırmaca....
keşke o paralarla silikon taktırsaymışım :enbuyukkk:

• Konu Sahibi geveze27
canim bende krem kullandim ünlü bi oryantalin reklaminda oynadigi bi krem hic bir faydasi olmadi

X