Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğal Göğüs Büyütme YöntemleriSelâm Göğüs büyütme Kremleri?
merhaba tatlım! isim vermicem tahmin edrsin piyasada bitkisel ürünler var hap olanlar, bunlardan kullandım ben,düzenli kullanırsan asitli içeceklerden uzak durursan,sigara içmezsen bir miktar faydasını görüyorsun ama göze carpacak kadar değil!:1rolleyes:dolgunluk artıyo!:lepi:kremlerini de kullanırsan geri dönüşümü daha etkili oluyormuş!CADIARZUarkadasım kullanıyor!yerimsenibentecrübeyle sabit!ama mucize bekleme! ben onlardan vazgectim::1rolleyes:artık gözümü karartırttım.. müsait zamanda bende ameliyat masasına yatıcam!a.s
bende az daha kullanacaktım onlardan allahtan bı doktorum yazını okumustum o tur seylere ınanmayın yaparsa suphe edın fılm cektırın aksı halde protezın dısında onlara umıt baglamayın demıstı.. dusundum o kadar para verıp uzulecegıme kapattım gozlerımı amelıyat oldum 10 gun once.. sımdımı fuze gıbı memıslerım var.. bence ugrasmayın onlara para dokmeyın ona verecegınız parayı bırıktırın sılıkon taktırın
aynennn bendee birdünya para döktüm kremlere,haplara hiçbir etkisi olmuyorrrr,hepsi kandırmaca.... keşke o paralarla silikon taktırsaymışım :enbuyukkk: