Selam, bu da benim evim

evinize ne güzelde haksızlık yapmışsınız öyle :37:

bence çok güzel bir eviniz var,önemli olan zaten şatafatlı mobilyalar değil,emin olun öylesi çokda kullanışlı ve rahatta değil,sizin eviniz bence çok güzel ve konforlu görünüyor,imrendim açıkcası,tam benim sevdiğim tarzda,koltuklar mutfak özellikle yemek takımı çok güzel,,
huzurla ve mutlulukla oturun,kedişide benim yerime sıktırıverin çok tatlı

cok güzel huzurla oturun nerdeyse her resımde olan o sevımlıyıde bı sıkıverın yerıme:1:cok tatlu
ayrıca gözumdan kacmadı resım cekmeye baslarken bıtkı cayı sanırım dolu sonrası boş:60:afıyet olsun

çok güzel rahat yaşanılası bir ev..:nazar: çok beğendim, mutlu günlerde oturun

canım evin gayet güzel hiç öyle deme valla Ayrıca türkiyede de öyle geniş ev bulmak her zaman nasip olmuyor emin ol buralardaki evlerin de çoğu küçük. Önemli olan huzur Eşinle ve bebişinle huzur içinde otur inşallah.. Hiç üzme bence kendini evin harika çünkü

saol cnm tessekurler :D:66:

@nepnaz teskurler

@ ajkal cok tessekur ederim evt kedimiz de her resimde cikmis
@ ugur bocugu hahaa sendende bisey kacmamis , esim resimleri aceleyle cekmisdi tukiyedeki ailemize yolamak icin ondan sanirim cay felan cikmis hahhahaha cok guldum ya :1: :1:

@ monarosa cok saol :1:

Sağlıklı günlerde otur canım evin çok güzel, çok hoş...evi daha da güzel yapan bir minnoş gördüm ben orda çok tatlı, nasılda poz vermiş yerim ben onu.

Ben hollanda da yasiyorum ve bu foruma yeni uye oldum, sizin evlere bakdim ve ic gecirttim ne guzel mobilyalar var ya bizim burda cok az cesit var cok sade hersey , keske tr de yasasaydim.
Ben 3 yillik evliyim bu eve yeni tasindik alti ustlu ve catisi var , catiyi ve banyonun resmini cekmeyi unutmusum idare edin artik. Ve kucuk mavi oda suanda esimin bilgisayar odasi, ve buyuk mavi utu masali odayi da bebek odasi yapcaz . Bide kotulklari camin oraya koyduk simdi daha genis duruyor ama resim cekmem simdi.On tarafi ve arka tarafin resminide cektim, orayi firsatimiz olnca cok guzel yapicaz suanda hicbiseye benzemior bahcemiz. Ha bide esim cekti resimleri oda sagolsun toplamadan cekmis biraz kalabalik duruyor resimde ama herzaman oyle daginik degilim :52: Sizin evlerin yaninda sonuk kaldi evim ama merak ettim nasil bulcaksiniz evimi.

Ha bide resmin ltindaki tarihlere bakmayin , yanlis ayarli makinadaa

evıne*bayıldım*canım-ozellıkle*pısıcık*olması-evını*dunyanın*enguzel-evlerınden*bırıhalıne
getırmıs*bıseysorcam
benımde*pısımvarda*kalorıfere*takılan*pufudık-askıya*yatıolarmı*ona*gorebende*ıpekcana*alcamda*senınkının*adınedır

@snnzlsdtcbc & acelya saolun arkdaslar :52:

@ iwy sorma gitsin surekli esiimin pesindeydi o resim cekerken :52: her resmede cikmis haha alem kedi

@prensesfb iyi gormussun onu haha evet ilk basta alisana kadar epey surdu ama simdi hep orda yatiyor cogu zaman :61: adi kalorferaskisi gibi bisey trkcesine tam ceviremedim ama pet store larda bulursun sanirim.

@burhaninaysesi saol tessekurler
@ alyazmali sen kendindemi yurt disinda oturuyorsun yani hollandada? bizim ev e benzer pek ev yokda gelen sasirir hep nasil degisik guzel evin varmis diyedeee ondan sasirdimm yaaani

@snnzlsdtcbc & acelya saolun arkdaslar :52:

@ iwy sorma gitsin surekli esiimin pesindeydi o resim cekerken :52: her resmede cikmis haha alem kedi

@prensesfb iyi gormussun onu haha evet ilk basta alisana kadar epey surdu ama simdi hep orda yatiyor cogu zaman :61: adi kalorferaskisi gibi bisey trkcesine tam ceviremedim ama pet store larda bulursun sanirim.

cıksın*cıksın*canım*bayıldım-kedılı*evlere-ayrı-bı*bayılıorum*zaten
adı-nedır-canımm
ozaman*bende-bakayım-pethoptan-bızım-zıllıde*alısır*umarım*sıcaksıcakyatar

:64::66: ismi Mickey :40: ve cok sessiz bir kedi birazda catlak :27: ayricaa bi bucuk yasinda
Senide kedin var demi ? :52:

canımya*yerım-mıckeyı*annesı*sıyahbeyazlı-coktatlı
benımde-6aylık*ıpekcanım-var
gecen*sene*rahmetlıolan*prensesım-ve-pamugum*vardı-yerlerıdolmıyo-asla
allah-sımdıkılere*uzunomurlerversın-acıları-cokzor

saol canim.. Allah butun kedileri korusun uzun omurler versin insallah aminnn

allah sana sabir versin canim cok uzgunum :43:

Back
X