• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam, bu da benim evim

@burhaninaysesi saol tessekurler
@ alyazmali sen kendindemi yurt disinda oturuyorsun yani hollandada? bizim ev e benzer pek ev yokda gelen sasirir hep nasil degisik guzel evin varmis diyedeee ondan sasirdimm yaaani

askask86 evet canim bende yurtdisinday(d)im. Yurtdisinda neredeyse herkes Nussbaum dedigimiz kahverengi tonlari kullaniliyor mobilya seciminde, cünki Türkiyede oldugu gibi cok fazla alternatif yok ne yazik ki...

Son düzenleme:
@ hazek saol tessekur ederim

@ maip evt koltuklar cok rahat gelenler soruyor hep nerden aldiniz diye hahah kedimiz tirmalamiyor biliyorya kizicagimizi onun orda sandalyesi var onu tirmalar o hep baska esyalarimiza zarar vermez cok sukur

@alyazmali canim desene ozaman dekorasyon bakimindan diyee olabilir benzeyebilir.
Ben sandimki hani evin tipi dis gorunusu anlatabildimmi bilmiom benimde turkcem zayif:52:

Merhaba canım evini çok beğendim yemek masan özellikle çok güzel.Ama ben o pisiciği çok sevdim en güzel o :)

33e276f9c8.jpg
canımguzel
evıne
nazar*degmesın

ben cok begendim evinizi gereksiz hicbirsey yok evde sade temzilemesi kolay net
ben kalabalik ve suslu esyalari pek sevmiyorum boylesi daha kullanisli gule gule oturun

canım evin çok güzel müstakil olmasına bittim zaten ben de müstakil bir ev istiyorum ama ist de zor biraz allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X