Selam arkadaşlar yumurta kalitesi ve çatlamasını sağlaya bilmem için doğal kür verebilirmisiniz

mrererdem

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2024
480
131
42
Benim tüp bebek denemem oldu kimasal sonrasında bu ay aşılama oldum oda turmadı doktorların hepsi tüm değerlerimin normal olduğunu söyledi sadece yaş faktörü 42 adetlerim çok düzenli benim yumurta büyümesini ovilasyon testleri ile görüp değerlendirme yapıyoruz ama çatladıktan sonra akıntı vs olmuyor acaba çatlamayıp kiste mi dönüşüyor özle hastanede doktora gittim bakıp görsün beni yönlendirsin öyle
Birşey olmaz bakarız ilaç ile büyütürüz iğne sonra aşılama bende denedim olmadı tutmadı

Havucu deneyeyim çok teşekkür ederim ❤️❤️❤️
İnşallah işe yarar bende izmirden bir aktardan vitamin verdi tabi kontrole gitmedim de benim eşim faktörü ondan tedavi görüyoruz gördüğüm okuduğum kadarıyla herkes sonuç almış yumurta kalitesi felan diyorlar tabiki hem ben bu yumurta için kullanıyorum asıl tedavi eşim de karışım macunlar felan

İnşallah işe yarar bende izmirden bir aktardan vitamin verdi tabi kontrole gitmedim de benim eşim faktörü ondan tedavi görüyoruz gördüğüm okuduğum kadarıyla herkes sonuç almış yumurta kalitesi felan diyorlar tabiki hem ben bu yumurta için kullanıyorum asıl tedavi eşim de karışım macunlar felan
Sizin değerleriniz iyiyse kullanayım bari çünkü bazen bitkisel kürler bozuyor normal dengeyi aşılama deneseniz keşke

merhaba bu ay bende femara basladım bugün.pko var. c life macunda içiyorum yumurtlamaya dek bi cay kasıgı sabah aksam.birde bal polen arı sütü sabah aksam aynı sekilde.incir vardı evde zeytin yagına koydum yarın yiyecegim günde iki adet. havucta yiyecegim hergün bir adet

merhaba bu ay bende femara basladım bugün.pko var. c life macunda içiyorum yumurtlamaya dek bi cay kasıgı sabah aksam.birde bal polen arı sütü sabah aksam aynı sekilde.incir vardı evde zeytin yagına koydum yarın yiyecegim günde iki adet. havucta yiyecegim hergün bir adet
femare ne işe yarıyor doktor mu verdi size

İncir kullanmak istemiyorum çünkü prolaktin TSH fsh çok normlar amh 0.47
Benim de bunlar normaldi pcos vardi adetimde duzenliydi inositol hayit otu ekstresi ilaci(bunu kimisi olumsuz yorumluyor) sogan suyu incir kürü havuc yedim kur yapmadan
Avakado yedim kavrulmamis kuru yemis tukettim ama hepsini yeme seklim degissin pcos icin diye yaparken hamile kaldim

Benim de bunlar normaldi pcos vardi adetimde duzenliydi inositol hayit otu ekstresi ilaci(bunu kimisi olumsuz yorumluyor) sogan suyu incir kürü havuc yedim kur yapmadan
Avakado yedim kavrulmamis kuru yemis tukettim ama hepsini yeme seklim degissin pcos icin diye yaparken hamile kaldim
Aaaaa süper umarım bende kalırım hamile avakado 2 yıldır yiyorum tık tok 😀 havuçta hep salatalarıma rendelerim soğanı hiç denemedim denesem mi

Canım soğan kürünü adet dönemin de mi
İçtin adet bittikten sonra mı
Adet bittikten 3 gun sonra basladim hani icimde ukut yoktu ya onemsemedim asla ovulasyonla yumurtlama takip etmem cok strese sokuyor insani 10 gun kullandim diye aklimda sogan suyuju
Cezvede once su isittim iyice kaynadi sonra sogani kabuksuz dorde bolup icine attim 5 dk oyle kaynadi sabah aksam bunu yaptim hep taze demledim
Rabbim ol dedikten sonra zamaninda cicek aciyor 🤲🏼

Adet bittikten 3 gun sonra basladim hani icimde ukut yoktu ya onemsemedim asla ovulasyonla yumurtlama takip etmem cok strese sokuyor insani 10 gun kullandim diye aklimda sogan suyuju
Cezvede once su isittim iyice kaynadi sonra sogani kabuksuz dorde bolup icine attim 5 dk oyle kaynadi sabah aksam bunu yaptim hep taze demledim
Rabbim ol dedikten sonra zamaninda cicek aciyor 🤲🏼
Evet ya ovulasyonu ben 7 aydır yapıyorum hep çift çizgiyi görüyorum ama sonraki zaman adet olunca çok üzülüyorum bu soğan suyu hep aklımdaydı bak şimdi sende diyince iyice aklıma soktun be kaybederim ki düzenli 10 gün deniyeyim bari

Yumurta gelişmesi için canım evet doktor verdi
Bana aşılama döneminde 5 gün günde üç defa klome verdi oda çok fazla büyütmüş yumurtaları çatlatma iğnesi verdi ve aşılama oldu sonuçu iyi beklerken dün adet oldum kalitesini artırmak lazım

Evet ya ovulasyonu ben 7 aydır yapıyorum hep çift çizgiyi görüyorum ama sonraki zaman adet olunca çok üzülüyorum bu soğan suyu hep aklımdaydı bak şimdi sende diyince iyice aklıma soktun be kaybederim ki düzenli 10 gün deniyeyim bari
İnsallah ise yarar canim
Ama bu surecte kafani mesgul et bebek dusun ama dusunmuyor gibi yap
Allahim duani yasatsin insallah🥰

X