Kür olarak bilmiyorum ama havuç direk yemek iyi geliyor diye biliyorum hayıt otu da yumurtalara iyi geliyormuşHavuç kürü denesem yumurta çatlaması ve kalitesine iyi gelir mi
Havucu deneyeyim çok teşekkür ederimKür olarak bilmiyorum ama havuç direk yemek iyi geliyor diye biliyorum hayıt otu da yumurtalara iyi geliyormuş
İnşallah işe yarar bende izmirden bir aktardan vitamin verdi tabi kontrole gitmedim de benim eşim faktörü ondan tedavi görüyoruz gördüğüm okuduğum kadarıyla herkes sonuç almış yumurta kalitesi felan diyorlar tabiki hem ben bu yumurta için kullanıyorum asıl tedavi eşim de karışım macunlar felanHavucu deneyeyim çok teşekkür ederim
Sizin değerleriniz iyiyse kullanayım bari çünkü bazen bitkisel kürler bozuyor normal dengeyi aşılama deneseniz keşkeİnşallah işe yarar bende izmirden bir aktardan vitamin verdi tabi kontrole gitmedim de benim eşim faktörü ondan tedavi görüyoruz gördüğüm okuduğum kadarıyla herkes sonuç almış yumurta kalitesi felan diyorlar tabiki hem ben bu yumurta için kullanıyorum asıl tedavi eşim de karışım macunlar felan
İşte persembe tekrar sperm testi vericez sonucunda değişiklik olmazsa öyle yapicam bendeSizin değerleriniz iyiyse kullanayım bari çünkü bazen bitkisel kürler bozuyor normal dengeyi aşılama deneseniz keşke
Hakkında hayırlısı olsun canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınİşte persembe tekrar sperm testi vericez sonucunda değişiklik olmazsa öyle yapicam bende
femare ne işe yarıyor doktor mu verdi sizemerhaba bu ay bende femara basladım bugün.pko var. c life macunda içiyorum yumurtlamaya dek bi cay kasıgı sabah aksam.birde bal polen arı sütü sabah aksam aynı sekilde.incir vardı evde zeytin yagına koydum yarın yiyecegim günde iki adet. havucta yiyecegim hergün bir adet
Benim de bunlar normaldi pcos vardi adetimde duzenliydi inositol hayit otu ekstresi ilaci(bunu kimisi olumsuz yorumluyor) sogan suyu incir kürü havuc yedim kur yapmadanİncir kullanmak istemiyorum çünkü prolaktin TSH fsh çok normlar amh 0.47
Aaaaa süper umarım bende kalırım hamile avakado 2 yıldır yiyorum tık tokBenim de bunlar normaldi pcos vardi adetimde duzenliydi inositol hayit otu ekstresi ilaci(bunu kimisi olumsuz yorumluyor) sogan suyu incir kürü havuc yedim kur yapmadan
Avakado yedim kavrulmamis kuru yemis tukettim ama hepsini yeme seklim degissin pcos icin diye yaparken hamile kaldim
Yumurta gelişmesi için canım evet doktor verdifemare ne işe yarıyor doktor mu verdi size
Adet bittikten 3 gun sonra basladim hani icimde ukut yoktu ya onemsemedim asla ovulasyonla yumurtlama takip etmem cok strese sokuyor insani 10 gun kullandim diye aklimda sogan suyujuCanım soğan kürünü adet dönemin de mi
İçtin adet bittikten sonra mı
Evet ya ovulasyonu ben 7 aydır yapıyorum hep çift çizgiyi görüyorum ama sonraki zaman adet olunca çok üzülüyorum bu soğan suyu hep aklımdaydı bak şimdi sende diyince iyice aklıma soktun be kaybederim ki düzenli 10 gün deniyeyim bariAdet bittikten 3 gun sonra basladim hani icimde ukut yoktu ya onemsemedim asla ovulasyonla yumurtlama takip etmem cok strese sokuyor insani 10 gun kullandim diye aklimda sogan suyuju
Cezvede once su isittim iyice kaynadi sonra sogani kabuksuz dorde bolup icine attim 5 dk oyle kaynadi sabah aksam bunu yaptim hep taze demledim
Rabbim ol dedikten sonra zamaninda cicek aciyor
Bana aşılama döneminde 5 gün günde üç defa klome verdi oda çok fazla büyütmüş yumurtaları çatlatma iğnesi verdi ve aşılama oldu sonuçu iyi beklerken dün adet oldum kalitesini artırmak lazımYumurta gelişmesi için canım evet doktor verdi
İnsallah ise yarar canimEvet ya ovulasyonu ben 7 aydır yapıyorum hep çift çizgiyi görüyorum ama sonraki zaman adet olunca çok üzülüyorum bu soğan suyu hep aklımdaydı bak şimdi sende diyince iyice aklıma soktun be kaybederim ki düzenli 10 gün deniyeyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?