cnm tabiki çok acı annesinin,babasının yüreği yanmazmı kahrolmuşlardır.
ama benim mantığım almıyor işte.neden çocuklarını sıkı sıkı tutmadılar.kızım,yavrum dışarısı felaket çok yağmur yağıyor sakın yanımızdan bir yere ayrılma demedilermi.bence telaşla o aile çocuklarını pek kollayamadılar.umarım sağ salim bulunur.şimdi ben kendimi düşündüm öyle bir felaketin içerisinde olsam ben çocuğumu alırım ona sımsıkı rsarılırım ve yanından saniye ayrılmam.evin içerisindeysen en güvenilir yer neresiyse çocuğumla oraya sığınırım.eğer dışarıdaysamda gene sığınacak bir yer bulurun bulamadımmı çocuğumu sel nereye sürüklüyorsa bende onla giderdim.
bende şuna bir anlam veremiyor.
o felakette nasıl olurda ana çocuğunun elini bırakır ve kaybolmasına müsade eder yaaa.
sen tutsana çocuğunu o felaketin içinde sıkı sıkı,ayırmasana dizinin dibinden.sonuşta dışarda bir felaket yaşanıyor sarılsana çocuğuna sıkı sıkı.o anda anenin çocukları dışında hiç bir şey düşünmemesi gerek.çocuk nasıl kaybolur hala anlamış değilim.neden anne yada baba o felaket yaşanırken çocuklarının yanında değil.neden çocuklarını daha güvenilir bir yerde tutmadılar.
bende şuna bir anlam veremiyor.
o felakette nasıl olurda ana çocuğunun elini bırakır ve kaybolmasına müsade eder yaaa.
sen tutsana çocuğunu o felaketin içinde sıkı sıkı,ayırmasana dizinin dibinden.sonuşta dışarda bir felaket yaşanıyor sarılsana çocuğuna sıkı sıkı.o anda anenin çocukları dışında hiç bir şey düşünmemesi gerek.çocuk nasıl kaybolur hala anlamış değilim.neden anne yada baba o felaket yaşanırken çocuklarının yanında değil.neden çocuklarını daha güvenilir bir yerde tutmadılar.
sana katılıyorum canım hangi anne çocugunun elini bırakırkiOlay şöyle, gazetelerden takip ettiğim kadarıyla, haber izleyemiyorum çünkü. Baba sabah iine gidiyor. Annede çocukları uynanınca kayınvalidesine gitmek istiyor arabayla. Normalde kayınvalidenin eviyle mesafe 5 dk kadarmış yürüyerek ama yağmur olduğu için arabayla gitmeyi tercih etmişler.Sonrasında sele kapılmışlar.Araba sunrooflu olduğu için sunroofunu açıp arabanın üstüne çıkmışlar anne ve iki çocuğu.
Anne ikisinide tutmuş ama o azgın sularda büyük kalırken minik Dila annesinin elinden kayıp gitmiş.
Sevgili Sütlü gayfe, umarım hiçbir anne yaşamaz o annenin yaşadıklarını. Sıkı sıkı sarılsa, ayırmasa dizinin dibinden demişsin ama zaten sarılmış çocuklarına kadın ama o azgın sularla başedememiş. Kimse başedemez zaten.Koskoca tırları sürükleyen sele nasıl karşı dursun zavallı anne. Hatırlarsanız Endonezya depreminde (birkaç yıl önce) tsunami olmuştu ve yine aynı sahneler yaşanmıştı. Bir anne ve iki çocuğu. Anne birini kurtarmıştı ama diğer yavrusu sularda kaybolup gitmişti.
Gücü yerinde, izbandut gibi bir adam bile iki çocuğu kucağında zor taşırken bu anne nasıl o sulara karşı dursun iki çocuğuyla. Allah kimsenin başına vermesin. Eminimki o anne yaşayan bir ölüden farksızdır.
Dilanın yaşama gibi bir umudu yok artık.:çok üzgünüm:, minnacık bir beden kaybolup gitti işte.
O annenin acısını derinden paylaşıyorum.:çok üzgünüm:
annesinin olay sırasında kalp krizi geçirdiği anlaşılmış.. çok acı yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?