Sel felaketinde kaybolan Dila Manav

Boswer

Annemi çok özledimm
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
7.500
149
363
Sakarya
Dün gece Selimpaşa sel felaketinde denizkent sitesinde 1,5 yaşında Dila Manav kaybolmuştur.

Babası: Muharrem Manav

0532 331 26 26 / 0533 237 27 55

Herhangi biri suda bulmuş olabilir bana ulaşamıyor olabilir ,diyor ,organ mafyasına da dikkat etmek lazım herhangi bir kimsenin elinde kucağında bebeği görebilirsiniz ,lütfen haber verin..

Arkadaşlar az önce üye olduğum bir gruptan gelen maili sizinle paylaşmak istiyorum.Umarım Dila bulunur.[/
B]

Son düzenleme:
Dün akşam haberlerde gördüm
Annesi babası perişan, öyle de tatlı bir kız çocuğu ki görmeniz lazım
izlerken annesi babasıyla beraber bende ağladım
Nasıl olabilir bu nasıl? O daha çok küçük ama mafoldumben
Annesi arabanın içinden bebeleriyle kurtulmaya çalışıyor ama küçük Dila annesinin kucağından kayıp gidiyor
Sulara kapılan Dila hala bulunamadı, yaşadığından da kimse emin değil
Keşke birisi sağ salim bulmuş olsa ama akıntı o kadar kuvvetli ki kim bilir nerede bulacaklar ufacık bedenini mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Evet bende haberlerde görmüş ve çok üzülmüştüm. Umarım sağ salim kurtulur ama çok zor bir ihtimal.

bende şuna bir anlam veremiyor.
o felakette nasıl olurda ana çocuğunun elini bırakır ve kaybolmasına müsade eder yaaa.
sen tutsana çocuğunu o felaketin içinde sıkı sıkı,ayırmasana dizinin dibinden.sonuşta dışarda bir felaket yaşanıyor sarılsana çocuğuna sıkı sıkı.o anda anenin çocukları dışında hiç bir şey düşünmemesi gerek.çocuk nasıl kaybolur hala anlamış değilim.neden anne yada baba o felaket yaşanırken çocuklarının yanında değil.neden çocuklarını daha güvenilir bir yerde tutmadılar.

çok üzgünüm valla hem askerlere hemde bu sel felketindeki ölen insanlara hepsinin mekanı cennet olsun.

dün silivriden bir akrabamla konuştum kaybolan minik kız tanıdıklarıymış. malesef hala bulunamamış.
kimbilir yavrucağı sel suları nerelere sürükledi.
allah ölenlere rahmet ailelerine sabır versin çok üzücü bir durum.

haberlerde gördüm inş bulunurrrr..çok üzüldüm valla

canım hangi anne baba çocuğunu bile bile suların içinde kaybeder.
anneside sonuçta çocuklarını kurtarmak için çabalamış, o kadının da ciğeri nasıl yanıyordur:gitme:

herhalde hayatta yaşanan en büyük acıdır evlat acısı. allah kimsenin başına vermesin

öyle deme canım.. tırları üstüste koyan selde kolay mı yavrusunu tutmak...

offff çok acı çok... inşallah sağsalim bulunur...

çok üzüldüm bu yavruya ben.o sel sularının şiddetiyle alıp gitmiştir zaten iki çocuk varmış annede.ne yaşandı bilemeyiz.inşallah yaşıyordur.

Hayatta en büyük acı evlat acısıdır. Uamrım minik Dila bulunur. Allah ailesine sabır versin.. ((

öyle deme canım.. tırları üstüste koyan selde kolay mı yavrusunu tutmak...

offff çok acı çok... inşallah sağsalim bulunur...

cnm tabiki çok acı annesinin,babasının yüreği yanmazmı kahrolmuşlardır.
ama benim mantığım almıyor işte.neden çocuklarını sıkı sıkı tutmadılar.kızım,yavrum dışarısı felaket çok yağmur yağıyor sakın yanımızdan bir yere ayrılma demedilermi.bence telaşla o aile çocuklarını pek kollayamadılar.umarım sağ salim bulunur.şimdi ben kendimi düşündüm öyle bir felaketin içerisinde olsam ben çocuğumu alırım ona sımsıkı rsarılırım ve yanından saniye ayrılmam.evin içerisindeysen en güvenilir yer neresiyse çocuğumla oraya sığınırım.eğer dışarıdaysamda gene sığınacak bir yer bulurun bulamadımmı çocuğumu sel nereye sürüklüyorsa bende onla giderdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…