Sekste degisik fanteziler?

Alakası Şu. Kanun ve kılıfına göre konu sahibine istemediği şeyleri yaptirabilir ve konu sahibinin şikayet etmeye dahi hakkı olmayabilir kendi ayağı ile gittiği için .
iste doğru yorum bence

Henüz yüz yüze görüşmeden cinselik konuşmak birde bundenli istekler görüşseniz ne olur acaba ıyyyykkkkk

Swinger fantazisi var bir de fantastik ası altında parada alırsa oooo :)

Bunun devamı swenger'i istemek olur,adamdaki cesarete bakın ahlaksızın önce gideni.

Zamana uymuş ortalık bu tarz fantezilerle dolu

Bence de insanın sınırları olmali , insan neyi istediğini bilmeli ,

Evet canım sapkinlik bugün düşüncede olan yarın gerçek olmayacağını bilemezsin

Oo hoşgeldin yaprağam.

Diyelim ki açıkça herseyini anlatıyor güzel dedik. Sizde böyle düşünüyorsunuz zaten. Ne farkeder. Adam bi fantezisini belirtmiş. Sizinle duygusal bir bağı olmadigi için açıkçası "ben seninle yatağa gireceğim ama başkasını dusunecegim kabul mu"demis. Yani anlatmak istediğini anlamaya çalıştım diyorsunuz. İşte anlayın bnu diyor. Sizin için kabulse devam edin. Adamın bedeni yatakta sizin içinizde çok özür dilerim fakat başka kadınla sevisiyor gibi düşünecek. Size zevk verirse sevisin. Ben kendi adıma düşündüm asla böyle biseyi kabul etmezdim konuşmamı da keserdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…