- 30 Mart 2009
- 13.967
- 62.682
Dogru ne gerek varYok yahu hayatım bugini bulsak avukatlık mi yaparız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dogru ne gerek varYok yahu hayatım bugini bulsak avukatlık mi yaparız
iste doğru yorum benceAlakası Şu. Kanun ve kılıfına göre konu sahibine istemediği şeyleri yaptirabilir ve konu sahibinin şikayet etmeye dahi hakkı olmayabilir kendi ayağı ile gittiği için .
Henüz yüz yüze görüşmeden cinselik konuşmak birde bundenli istekler görüşseniz ne olur acaba ıyyyykkkkkMerhaba. Sanal ortamda Yeni biriyle tanistik. Kendisi avukat ve farkli bir sehirde. Henuz gorusmedik. Haftanin 1 gunu bulundugum sehre surekli geldigini soyledi. Benim de kafama yatti ve sohbete basladik. Olay benim sordugum bir sorudan onun yorum yapmasiyla gelisti. Her neyse. Konu ask iliskileri ve cinsellik uzerine. Nasil oldugunu anlamadigim bir sekilde etkilendigimi farkettim. Ve bir baska kisiyi olayi konusurken olay ikimize döndü. Acikcasi benim de hosuma gitti. Oldukca samimi ilerliyoruz. Yani ozel sirlarimizi paylastik birbirimizle. Sanal oldugu icin hala tereddutteyim fakat tam olarak bekledigim ve olmasi gereken cevaplari veriyor bana. Buraya kadar sorun yok. Ancak, cinsel konular konusurken fantezi konusunda kafamda sorguladigim noktalar var. Kendisi sevisirken ikimizin de baskalarini hayal edebilecegimizi, onemli olanin zihninin icindekinin ne oldugunu, ve baskalarini tahrik edip nispet yaparcasina sadece benim diyerek mutlu olacagimizi vs soyledi. Basta karsi ciktim amacin ne paylasmak mi istiyosun beni vs diye kizdim. Sonra anlatmak istedigini anlamaya calistim. Ancak hala cekincelerim var. Sizce acik sekilde herseyini anlatmasi guzel mi? (Boyle dusunuyorum ben) yoksa sapkinlik mi bunlar?
Swinger fantazisi var bir de fantastik ası altında parada alırsa oooo :)Merhaba. Sanal ortamda Yeni biriyle tanistik. Kendisi avukat ve farkli bir sehirde. Henuz gorusmedik. Haftanin 1 gunu bulundugum sehre surekli geldigini soyledi. Benim de kafama yatti ve sohbete basladik. Olay benim sordugum bir sorudan onun yorum yapmasiyla gelisti. Her neyse. Konu ask iliskileri ve cinsellik uzerine. Nasil oldugunu anlamadigim bir sekilde etkilendigimi farkettim. Ve bir baska kisiyi olayi konusurken olay ikimize döndü. Acikcasi benim de hosuma gitti. Oldukca samimi ilerliyoruz. Yani ozel sirlarimizi paylastik birbirimizle. Sanal oldugu icin hala tereddutteyim fakat tam olarak bekledigim ve olmasi gereken cevaplari veriyor bana. Buraya kadar sorun yok. Ancak, cinsel konular konusurken fantezi konusunda kafamda sorguladigim noktalar var. Kendisi sevisirken ikimizin de baskalarini hayal edebilecegimizi, onemli olanin zihninin icindekinin ne oldugunu, ve baskalarini tahrik edip nispet yaparcasina sadece benim diyerek mutlu olacagimizi vs soyledi. Basta karsi ciktim amacin ne paylasmak mi istiyosun beni vs diye kizdim. Sonra anlatmak istedigini anlamaya calistim. Ancak hala cekincelerim var. Sizce acik sekilde herseyini anlatmasi guzel mi? (Boyle dusunuyorum ben) yoksa sapkinlik mi bunlar?
Bunun devamı swenger'i istemek olur,adamdaki cesarete bakın ahlaksızın önce gideni.Merhaba. Sanal ortamda Yeni biriyle tanistik. Kendisi avukat ve farkli bir sehirde. Henuz gorusmedik. Haftanin 1 gunu bulundugum sehre surekli geldigini soyledi. Benim de kafama yatti ve sohbete basladik. Olay benim sordugum bir sorudan onun yorum yapmasiyla gelisti. Her neyse. Konu ask iliskileri ve cinsellik uzerine. Nasil oldugunu anlamadigim bir sekilde etkilendigimi farkettim. Ve bir baska kisiyi olayi konusurken olay ikimize döndü. Acikcasi benim de hosuma gitti. Oldukca samimi ilerliyoruz. Yani ozel sirlarimizi paylastik birbirimizle. Sanal oldugu icin hala tereddutteyim fakat tam olarak bekledigim ve olmasi gereken cevaplari veriyor bana. Buraya kadar sorun yok. Ancak, cinsel konular konusurken fantezi konusunda kafamda sorguladigim noktalar var. Kendisi sevisirken ikimizin de baskalarini hayal edebilecegimizi, onemli olanin zihninin icindekinin ne oldugunu, ve baskalarini tahrik edip nispet yaparcasina sadece benim diyerek mutlu olacagimizi vs soyledi. Basta karsi ciktim amacin ne paylasmak mi istiyosun beni vs diye kizdim. Sonra anlatmak istedigini anlamaya calistim. Ancak hala cekincelerim var. Sizce acik sekilde herseyini anlatmasi guzel mi? (Boyle dusunuyorum ben) yoksa sapkinlik mi bunlar?
Zamana uymuş ortalık bu tarz fantezilerle doluMerhaba. Sanal ortamda Yeni biriyle tanistik. Kendisi avukat ve farkli bir sehirde. Henuz gorusmedik. Haftanin 1 gunu bulundugum sehre surekli geldigini soyledi. Benim de kafama yatti ve sohbete basladik. Olay benim sordugum bir sorudan onun yorum yapmasiyla gelisti. Her neyse. Konu ask iliskileri ve cinsellik uzerine. Nasil oldugunu anlamadigim bir sekilde etkilendigimi farkettim. Ve bir baska kisiyi olayi konusurken olay ikimize döndü. Acikcasi benim de hosuma gitti. Oldukca samimi ilerliyoruz. Yani ozel sirlarimizi paylastik birbirimizle. Sanal oldugu icin hala tereddutteyim fakat tam olarak bekledigim ve olmasi gereken cevaplari veriyor bana. Buraya kadar sorun yok. Ancak, cinsel konular konusurken fantezi konusunda kafamda sorguladigim noktalar var. Kendisi sevisirken ikimizin de baskalarini hayal edebilecegimizi, onemli olanin zihninin icindekinin ne oldugunu, ve baskalarini tahrik edip nispet yaparcasina sadece benim diyerek mutlu olacagimizi vs soyledi. Basta karsi ciktim amacin ne paylasmak mi istiyosun beni vs diye kizdim. Sonra anlatmak istedigini anlamaya calistim. Ancak hala cekincelerim var. Sizce acik sekilde herseyini anlatmasi guzel mi? (Boyle dusunuyorum ben) yoksa sapkinlik mi bunlar?
Bence de insanın sınırları olmali , insan neyi istediğini bilmeli ,sanaldan herşeyi mübah gören tiplerden birde avukat kendine sunu sor bu sanalda beni paylasiyor gercekte yarin 3 lü yapalim dedginde benim sinirim ne olucak.
olaki istedi olaki yapalim diye diretti ben neye izin verebilirim benimde içimdeki fantazinin nereye kadar siniri bunlari muhakeme et sonra avukat avukat dur bakalımi nerde diyebilirsin .
sen icindeki siniri belirle önce insani,ahlaki,dini.her yönden nereye kadar sinirin belli
Evet canım sapkinlik bugün düşüncede olan yarın gerçek olmayacağını bilemezsinMerhaba. Sanal ortamda Yeni biriyle tanistik. Kendisi avukat ve farkli bir sehirde. Henuz gorusmedik. Haftanin 1 gunu bulundugum sehre surekli geldigini soyledi. Benim de kafama yatti ve sohbete basladik. Olay benim sordugum bir sorudan onun yorum yapmasiyla gelisti. Her neyse. Konu ask iliskileri ve cinsellik uzerine. Nasil oldugunu anlamadigim bir sekilde etkilendigimi farkettim. Ve bir baska kisiyi olayi konusurken olay ikimize döndü. Acikcasi benim de hosuma gitti. Oldukca samimi ilerliyoruz. Yani ozel sirlarimizi paylastik birbirimizle. Sanal oldugu icin hala tereddutteyim fakat tam olarak bekledigim ve olmasi gereken cevaplari veriyor bana. Buraya kadar sorun yok. Ancak, cinsel konular konusurken fantezi konusunda kafamda sorguladigim noktalar var. Kendisi sevisirken ikimizin de baskalarini hayal edebilecegimizi, onemli olanin zihninin icindekinin ne oldugunu, ve baskalarini tahrik edip nispet yaparcasina sadece benim diyerek mutlu olacagimizi vs soyledi. Basta karsi ciktim amacin ne paylasmak mi istiyosun beni vs diye kizdim. Sonra anlatmak istedigini anlamaya calistim. Ancak hala cekincelerim var. Sizce acik sekilde herseyini anlatmasi guzel mi? (Boyle dusunuyorum ben) yoksa sapkinlik mi bunlar?
Oo hoşgeldin yaprağam.Merhaba. Sanal ortamda Yeni biriyle tanistik. Kendisi avukat ve farkli bir sehirde. Henuz gorusmedik. Haftanin 1 gunu bulundugum sehre surekli geldigini soyledi. Benim de kafama yatti ve sohbete basladik. Olay benim sordugum bir sorudan onun yorum yapmasiyla gelisti. Her neyse. Konu ask iliskileri ve cinsellik uzerine. Nasil oldugunu anlamadigim bir sekilde etkilendigimi farkettim. Ve bir baska kisiyi olayi konusurken olay ikimize döndü. Acikcasi benim de hosuma gitti. Oldukca samimi ilerliyoruz. Yani ozel sirlarimizi paylastik birbirimizle. Sanal oldugu icin hala tereddutteyim fakat tam olarak bekledigim ve olmasi gereken cevaplari veriyor bana. Buraya kadar sorun yok. Ancak, cinsel konular konusurken fantezi konusunda kafamda sorguladigim noktalar var. Kendisi sevisirken ikimizin de baskalarini hayal edebilecegimizi, onemli olanin zihninin icindekinin ne oldugunu, ve baskalarini tahrik edip nispet yaparcasina sadece benim diyerek mutlu olacagimizi vs soyledi. Basta karsi ciktim amacin ne paylasmak mi istiyosun beni vs diye kizdim. Sonra anlatmak istedigini anlamaya calistim. Ancak hala cekincelerim var. Sizce acik sekilde herseyini anlatmasi guzel mi? (Boyle dusunuyorum ben) yoksa sapkinlik mi bunlar?