Sekste bir türlü zevk alamama ve dikkatini verememe sorunu

Hep alkol al o zaman. Bu yaptığın haksızlık oluyor. Bende senin gibiyim ama bi duble bi sey içersem bambaska bi kadın olabiliyorum. normalde de cok utangac :)

aslında bir iki kere bunu uygulayıp o zevki alırsan sonra tembel kalmaycak kendin isteyeceksin
Kadın doğum doktoruyla görüştün mü hiç bazen g noktasından kaynaklı vajınanın genişliğinden yada kuruluktan olabiliyor doktor muayene edince daha rahat cvp verir bence bende vardı aynı sorun kuruluk varmış doktor Yuliya Doster var lazerle tedavi uyguladı wuhuuuuu herşey süper şu an tavsiye ederim istersen özelden yaz işlemi anlatabilirim

Bir ara gitmiştim ama herhangi bir sorun olmadığını söyledi. Zaten çok nadiren de olsa işte alkol aldığımda falan hiç acı duymuyorum, zevk alıyorum. Ama çoğunlukla tam tersi. Psikolojik sanırım. Evlenmeden önce bazı ilaçlar kullanıyordum zaten evleneceğimiz haftalarda yavaş yavaş bıraktım. Hatta balayı rezil olmuştu kriz geçiriyordum her gün. O zaman soğudum seksten. Tabii yeni evlendik kendi kendime de baskı uyguluyorum yapman lazım diye yapamadıkça iyice uzaklaştım falan. Biraz çaba ve sabırla geçeceğine inanıyorum. Umarım ben de bir gün wuhuuu çok güzel derim

Valla birde Yuliya hanıma gözük istersen bekleme hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…