seksi parfüm arıyorumm :)

onu da bulmaya calıscam... bilgnz varsa yaz-bahar kokuları olarak hangisini önerrsnz??

marc jacobs daisy
issey miyake
armani code
dolce gabana the one desire
bulgari jasmin noir
versace bright cristal
gucci flora

Daisy ve Versace;'yi biliyorum, ikisi de çok güzel :) armani code ve DG ağır olabilir. İssey, Bulgari ve Gucci Flora da kullanan herkesin memnun kaldığı parfümler diye biliyorum. En iyisi denemek

Ben Paco Rabanne Ultra Violet Kullanıyorum: Bana göre çok şık ve seksi bir koku. Çevremde de çok iltifat alıyorum bu parfüm sayesinde.

Bunlar benim çok bildiğim kokular değil, ben kendim euphoria, miracle ve hypnose kullanıyorum, yenilerden armani si nin de kokusunu beğendim, tatlı bir koku, yazdığın kokulardan armani code kalıcı bir koku ağır bir koku bence, bright crystal pudra kokusu gibi, gucci flora da yine ağır bir çiçek kokusu bence, diğerlerini bilmiyorum, tabi parfümde zevkler değişir en iyisi deneyip öyle görmek, euphoria yı da bir dene istersen

Ben Victoria's Secrettan parfüm değilde vücut spreyi aldım..
Eşim artık beni Victoria's Secretla benimsemiş durumda
Bundan sonra bıkana kadar sanırım hep o tür kokulardan kullanacağım
Birde 212 sexy kullanmıştım o da çok iyi bir parfüm..
Elimdeki parfümler bitsin bir tane ondan alacağım
212 ve Victoria lar benim kokularım oldu artık

bugun aldım onuda cok ii yorumlar okudum gelsn denicm

212 sexy bende istiyorum yaa 212vip cok kötuydu o yuzden on yargm vardıı ama sexy ile o önyargıyı kırcam inşallahh

parfümler geldimi kullandın mı istediğin gibi bir kokumuymus bende öyle bir parfüm arıyorum da fikir olsun :)

Lolita Lempicka mor olan
Victoria's Secret Angel Dream
YSL Babydoll
Sevgilim bunları çok seksi ve güzel buluyor bende.

Bende arıyorummm
Nasıl begendinizmi tavsiye üzerine aldıklarınızı..

Tom ford violet blonde ve black orchid,escada magnetizm,anais anais yeni cikan,prada candy,hypnotic poison dior,shalimar guerlain,opium ysl,victorias secret amber romance

Victorias secretlar'ın çoğu bence de çok seksi... en son victorias secret angel kullanıyodum nişanlım bayılıyo hoş, ağır olmayan tatlı bi meyve kokusu var. Fakat çok kalıcı değiller maalesef...

Onun haricinde chanel chance belki çok klasik ama vazgeçilmez kokumdur. Hatta vs bitsin gene ona dönücem sanırım. Bi ara soğumuştum sokaktaki herkes ondan kokuyodu ama benim için yeri ayrıdır.

Bence dişiliği çağrıştıran ve oldukça seksi bir koku geliyor bana.

konu açılalı zaman geçmiş ama başkalarına belki yardımı dokunur bu güne kadar kullandığım parfümlerden en seksisinin cacharel amor amor olduğunu söylüyor eşim

konu açılalı zaman geçmiş ama başkalarına belki yardımı dokunur bu güne kadar kullandığım parfümlerden en seksisinin cacharel amor amor olduğunu söylüyor eşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…