- 2 Ekim 2010
- 1.770
- 78
- 363
- Konu Sahibi d_targaryen
-
onu da bulmaya calıscam... bilgnz varsa yaz-bahar kokuları olarak hangisini önerrsnz??
marc jacobs daisy
issey miyake
armani code
dolce gabana the one desire
bulgari jasmin noir
versace bright cristal
gucci flora
2hafta snra sevglm gelecek. coco madmesel kullanıyorum hos cidden kokusu. baska bir parfum daha almak istiyorum ilcede yasadıgım icin pek deneme sansım yok kokuları.netten siparis vericem. beyaz tenliyim. seksi cekici ve hayran bırakacak bir koku istiyorum. aklından cıkmasın gittigindecok agır ve teyze kokusu olmasın. önerilerinizi bekliyrm :)
Ben Paco Rabanne Ultra Violet Kullanıyorum: Bana göre çok şık ve seksi bir koku. Çevremde de çok iltifat alıyorum bu parfüm sayesinde.
Daisy ve Versace;'yi biliyorum, ikisi de çok güzel :) armani code ve DG ağır olabilir. İssey, Bulgari ve Gucci Flora da kullanan herkesin memnun kaldığı parfümler diye biliyorum. En iyisi denemek
Bunlar benim çok bildiğim kokular değil, ben kendim euphoria, miracle ve hypnose kullanıyorum, yenilerden armani si nin de kokusunu beğendim, tatlı bir koku, yazdığın kokulardan armani code kalıcı bir koku ağır bir koku bence, bright crystal pudra kokusu gibi, gucci flora da yine ağır bir çiçek kokusu bence, diğerlerini bilmiyorum, tabi parfümde zevkler değişir en iyisi deneyip öyle görmek, euphoria yı da bir dene istersen
Ben Victoria's Secrettan parfüm değilde vücut spreyi aldım..
Eşim artık beni Victoria's Secretla benimsemiş durumda
Bundan sonra bıkana kadar sanırım hep o tür kokulardan kullanacağım
Birde 212 sexy kullanmıştım o da çok iyi bir parfüm..
Elimdeki parfümler bitsin bir tane ondan alacağım
212 ve Victoria lar benim kokularım oldu artık
2hafta snra sevglm gelecek. coco madmesel kullanıyorum hos cidden kokusu. baska bir parfum daha almak istiyorum ilcede yasadıgım icin pek deneme sansım yok kokuları.netten siparis vericem. beyaz tenliyim. seksi cekici ve hayran bırakacak bir koku istiyorum. aklından cıkmasın gittigindecok agır ve teyze kokusu olmasın. önerilerinizi bekliyrm :)
212 sexy dene bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?