• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seksi parfüm arıyorumm :)

d_targaryen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
872
750
123
İzmir
2hafta snra sevglm gelecek. coco madmesel kullanıyorum hos cidden kokusu. baska bir parfum daha almak istiyorum ilcede yasadıgım icin pek deneme sansım yok kokuları.netten siparis vericem. beyaz tenliyim. seksi cekici ve hayran bırakacak bir koku istiyorum. aklından cıkmasın gittiginde :1: :1: cok agır ve teyze kokusu olmasın. önerilerinizi bekliyrm :)

bende madam macmazel kullanıyorum ve vazgeçemiyorum çok güzel bi parfüm ama bir parfüm daha var hpnonic diye oda çok güzel bir parfüm bence bir kokusuna bak derim:54:

Yves learunt manifesto veee hypnotic poison gece icin olabilir hermes olabilir veee jimy choo muthis iz birakanlardan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2hafta snra sevglm gelecek. coco madmesel kullanıyorum hos cidden kokusu. baska bir parfum daha almak istiyorum ilcede yasadıgım icin pek deneme sansım yok kokuları.netten siparis vericem. beyaz tenliyim. seksi cekici ve hayran bırakacak bir koku istiyorum. aklından cıkmasın gittiginde :1: :1: cok agır ve teyze kokusu olmasın. önerilerinizi bekliyrm :)

Vallahi hic aklindan cikmaz ozellikle gece icin hypnotic poison favori ikinci ise hermes e de mervelies superr tavsiye ederimm lancome magnifique manyaktir ama ne tur kokulardan hoslandigina bir ten cok onemli

Vallahi hic aklindan cikmaz ozellikle gece icin hypnotic poison favori ikinci ise hermes e de mervelies superr tavsiye ederimm lancome magnifique manyaktir ama ne tur kokulardan hoslandigina bir ten cok onemli

baharat sevmıyorum cıceksı oryantal kokuları sevıyorum tip olarak klasık spor bıriyim cok bakımlıyım..:17:

3 önerinzden en cekici en seksi koku hangisi???

Tabii ki hypnotic poison bana gore baharat degil tamamen sicak yogun kakao seker buram buram kokuyor biliyorsunuz veya duymussunuzdur arap ulkelerinde yogun kullanilan kokuydu bu yasaklandi afrodizyak etki yaptigi icin cok fazla taciz gormus bayanlar diyorlar 😃

Tabii ki hypnotic poison bana gore baharat degil tamamen sicak yogun kakao seker buram buram kokuyor biliyorsunuz veya duymussunuzdur arap ulkelerinde yogun kullanilan kokuydu bu yasaklandi afrodizyak etki yaptigi icin cok fazla taciz gormus bayanlar diyorlar 😃

siparıs verdm ... hadi hayrlsı.. cook tsklerr :3:

evett tatlimm simdi sana yeni bir parfum.onericem aslinda eski ama yeni versiyonu hypnotic poison eau de parfum eskisi edt idi bu edp yepyeni aldim kullandim herkes hasta kaldi ozelliklede erkekler asiri agirda deil hem ayaga dusmemisken al derim bunun disinda samsara edp,insolence edp miss dior le parfum,dior addict,la vie est belle bunlarda test edildi onaylandi

Back