Seks yapmak istemeyen sevgilisine saldırdı

Başlığa bakıp, kesin erkek gözüyle sapık sıfatını yapıştırdığım için tüm erkeklerden özür dilerim:KK53::KK53:

:KK70: bu tiple adamın karşısına çıkarsan istemez tabi. bari dişlerini fırçalasaymış :KK70:

ama çok sevindim ya.. hep erkeklermi yapacak.. hep erkeklermi sevgililerine şiddet uygulayacak.. helal kadın sana.. tuttum oni :KK70:

Kadını görünce Monster'deki Charlize Theron geldi gözümün önüne. Aynı ona benziyor yahu.
Saldırganlık fıtratında var annesine bile saldırmış.

çirkin kadın yoktur az votka vardır lafına binayen içkiyi sevgilisine içirebilir alternatif çözüm yolu olarak:KK70:
Bunun sevgilisi olması bile bir mucize bence bdv deki alımlı güzel yaşı accık geçmiş kızlar kızlarımız bir kısmetim çıkmadı diye yakınırken haksızlık bu:KK53::KK12:

Gece 11 buçukta alkollü bir şekilde eve geliyor sevgilisini dövüyor. Adamcağız tuvalete saklanıp polisi arıyor. Bunu yapan kadın...

Bizdekinin tam tersi :KK53:

Adamda da suç var. Sarhoş kadını ne diye evine getiriyorsun hem de annen varken. Hem bütün gece ye, iç, gez toz, üstüne bir de eve getir sonra da başım agrıyor de. Kadın dövmekte haklı birazcık

X