- Konu Sahibi Halikarnas
-
izmirin kavakları
dökülür yapraklarııııııııııııı
bizede derler çakıcııııııı
heyyy fidan boylummmmmmmm
bu türkü anlatırdı zaten izmirliyi:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
heryerden onaylanıyor baya teste tutulmuş izmirlikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
amerika ne ki bak adı sanı geçmiyor nambır van diyen varmı:roflol:
her taşın altında izmir:roflol:
kaydirigubbakcemile3 ızmırmı bende bodrum zannedıyodum...kaydirigubbakcemile3
bodrum amerikadamı:roflol::roflol::roflol:
Hepimiz İzmirliyiz ulen:lepi:
Ay noluyor bana ya, çıkmaz oldum cinsellik topiğinden, önceden bu kadar takılmazdımbenneyaptımki
Hepimiz İzmirliyiz ulen:lepi:
Ay noluyor bana ya, çıkmaz oldum cinsellik topiğinden, önceden bu kadar takılmazdımbenneyaptımki
İlk işim izmire taşınmaktır bu haberden sonra :jeyyar:
izmir ha hımmm
ilk uçak saat kaçta acaba :roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ozaman ben ılkını bulam ızmırlıde işi garabtıye alım:kedi:3 tane koca buldum ama bi tanesi bile İzmirli değilmafoldumben
bu kadar bilgiden tescilden sonra:jeyyar: eğer 4. sü olarsa kesin İzmirli olarkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ozaman ben ılkını bulam ızmırlıde işi garabtıye alım:kedi:
nufus patlaması yasancak sımdı yawkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3nedense hep ızmıre karsı bı sempatım vardır ama kaydirigubbakcemile3neden üzüldünki:teselli:
seninkide ilk sırada balıkçıl memleketten :jeyyar:zemuszemustescillilerden ya:roflol:
gelll sende gelllll burda herşey beleş:roflol:
garantili yere yerleşzemuszemus
ablaa havası yetır yawwkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3benim kocam has adanalı .. :lepi:
ama 20 yıldır izmirin aşıyla-suyuyla besleniyor :jeyyar:
neden üzüldünki:teselli:
seninkide ilk sırada balıkçıl memleketten :jeyyar:zemuszemustescillilerden ya:roflol:
gelll sende gelllll burda herşey beleş:roflol:
garantili yere yerleşzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?