Doğum kontrol hapı kullandığım dönem.E sen hiç ıslanmıyorum diyordun önceden. Şimdi nasıl çok sulanıyoruma döndü.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğum kontrol hapı kullandığım dönem.E sen hiç ıslanmıyorum diyordun önceden. Şimdi nasıl çok sulanıyoruma döndü.
Nemfomatik diye bir film serisi var 2 filmden oluşuyor izlemenj oneririmMerhaba.benim bir sorunum var.seksi aşırı seviyorum.buradaki çoğu kadın seviyordur ama ben resmen 1 gün bile geçiremiyorum seks yapmadan.içimde çok rahatsız edici bir huzursuzluk hâli oluyor.resmen içim içimi yiyor, yerimde duramıyorum.tuhaf bir enerji oluyor.bazen memlekete gidiyorum 3 günden sonra uyutmamaya başlıyor o enerji.gece gece dört dönüyorum.durup dururken nefes alışverişim falan değişiyor.kendi kendime orgazm olmaya başlıyorum resmen.başka hiçbirşey düşünemez oluyorum.bir dönem biraz normale döner gibi oldum ama o zaman da resmen depresyondaydım.birazcık normale döneyim hemen bu hâle geri geliyorum.eee seviyorsan yap diyeceksiniz ama bir şeye bu kadar muhtaç olmak da sıkıntıya sokuyor insanı.resmen sevişemeyeceğim ortamlarda kalamıyorum.memlekete gidiyorum en fazla 4 gün kalabiliyorum.ne olacak halim bilmem.böyle olmak istemiyorum.acaba nasıl düzelir? Tecrübesi olan var mı?
Ferhanla tartışmayı bıraktık biz artık. Olduğu gibi kabullenmiş durumdayız. Ondan tartışma çıkmıyor.İlk defa; konu bu kadar uzamış ama tartışma çıkmamış İlginç
Yorumları okuyunca şaşırdım zaten, sanki gayet olağan bir şey anlatıyormuş gibi. Onu eskiden beri tanıyanlar gayet sakinlerFerhanla tartışmayı bıraktık biz artık. Olduğu gibi kabullenmiş durumdayız. Ondan tartışma çıkmıyor.
Kac yasindasinizO konuda haklısın bak.sürekli örtü çarşaf yıka dur.zor oluyor.
Kız ben seni gerçek hayatta çok merak ediyorum görüntünü falanişin garip tarafı millet 30 yıllık kocasıyla seks yapıp cinsel hastalık kapıyor.ben günde 3,4 kişi deviririm. Tertemizim.korunan yok.
günde 3-4 kişi "devirene" artık seks bağımlısı mı deniyor? önceden başka adı vardı sankiişin garip tarafı millet 30 yıllık kocasıyla seks yapıp cinsel hastalık kapıyor.ben günde 3,4 kişi deviririm. Tertemizim.korunan yok.
çürümüştürPıttıgın ne halde Allah bilir
ben bu kadını (gerçekten kadınsa) ne zaman görsem midem kalkıyor, normal falan değil bunlar, iğrenç gerçekten. reel hayatında hiç sevilmiyor sanırım. çünkü sevilen insan günde "3-4" erkeğe muhtaç olmazdıYorumları okuyunca şaşırdım zaten, sanki gayet olağan bir şey anlatıyormuş gibi. Onu eskiden beri tanıyanlar gayet sakinler
eğer bu gülmek içn değilse seninki hastalık yani ALLAH korusun o ne kız kevgire döner insan yarın bir gün hamile kalırsan o piti piti yaparsın babayı bulmak içinGün içinde sırayla.biri gidip diğeri geliyor
O evlenmişti ya, o bile değilarmağan çağlayanın programına katılan süt sen misin ay seni mi?
(Ciddi soru değil espridir)