- 12 Şubat 2022
- 351
- 243
- 32
-
- Konu Sahibi incircekirdegi12
kesinlikle doğru, aynı sorun bende de oluyor. Kişisel özgüven düşüklüğüm sebebiyle kör karanlığa çeviricem odayı nerdeyse bi de olduğunda. Spor diyet sağlıklı yaşam en iyi çözüm bu durumaSpor ve diyet yapacağınız tek şey. Sonra libidonuz eski haline döner zaten.
Şuan vücudunuza güvensizlik yaşıyorsunuz buda isteğinizi etkiliyor.
kesinlikle doğru, aynı sorun bende de oluyor. Kişisel özgüven düşüklüğüm sebebiyle kör karanlığa çeviricem odayı nerdeyse bi de olduğunda. Spor diyet sağlıklı yaşam en iyi çözüm bu duruma
ya bunu kendisi de söylüyo, beni rahatlatmak için söylemediği şey yok, tamam doğru biliyorum. Ama bu göbekle de kendimi komik buluyorumAma size bişey söyleyeyim mi adamların baktığı fiziksel görünüşünüzden çok istekliliğinizÇok istekli olduğunuzda gözlerine perde iniyor haberiniz olsun
ya bunu kendisi de söylüyo, beni rahatlatmak için söylemediği şey yok, tamam doğru biliyorum. Ama bu göbekle de kendimi komik buluyoruminşallah zayıflayıp çözücem
Zayıf olup dümdüz yatsa daha mı iyi yaya bunu kendisi de söylüyo, beni rahatlatmak için söylemediği şey yok, tamam doğru biliyorum. Ama bu göbekle de kendimi komik buluyoruminşallah zayıflayıp çözücem
Dikkat edin tabiat boşluk kabul etmez, erkeği elde tutmanın iki yolundan birincisi cinsel doyumdur.Herkese merhaba
1.5 yıllık evliyim belki 10 gün belki 15 günde bir cinselliğimiz oluyor. Evliliğin ilk zamanlarında böyle değildim beklemeden ben yanaşırdım vs ama şimdi 10 kg kadar aldığım için artık özgüvenim kalmadı kendimi beğenmemeye başladım. İş hayatında huzursuz olduğum için artık hafta içi iyice modum düşük hsonuda içimden gelmiyor
Eşim yanaşıyor ama benden yüz bulamayınca uzaklaşıyor haliyle neredeyse yeni evli sayılırız ama bu uzaklık beni çok üzüyor ne yapabilirim bilmiyorum