Seks aralığı

incircekirdegi12

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2022
351
243
32
Herkese merhaba
1.5 yıllık evliyim belki 10 gün belki 15 günde bir cinselliğimiz oluyor. Evliliğin ilk zamanlarında böyle değildim beklemeden ben yanaşırdım vs ama şimdi 10 kg kadar aldığım için artık özgüvenim kalmadı kendimi beğenmemeye başladım. İş hayatında huzursuz olduğum için artık hafta içi iyice modum düşük hsonuda içimden gelmiyor
Eşim yanaşıyor ama benden yüz bulamayınca uzaklaşıyor haliyle neredeyse yeni evli sayılırız ama bu uzaklık beni çok üzüyor ne yapabilirim bilmiyorum

Spor ve diyet yapacağınız tek şey. Sonra libidonuz eski haline döner zaten.
Şuan vücudunuza güvensizlik yaşıyorsunuz buda isteğinizi etkiliyor.

Spor ve diyet yapacağınız tek şey. Sonra libidonuz eski haline döner zaten.
Şuan vücudunuza güvensizlik yaşıyorsunuz buda isteğinizi etkiliyor.
kesinlikle doğru, aynı sorun bende de oluyor. Kişisel özgüven düşüklüğüm sebebiyle kör karanlığa çeviricem odayı nerdeyse bi de olduğunda. Spor diyet sağlıklı yaşam en iyi çözüm bu duruma

kesinlikle doğru, aynı sorun bende de oluyor. Kişisel özgüven düşüklüğüm sebebiyle kör karanlığa çeviricem odayı nerdeyse bi de olduğunda. Spor diyet sağlıklı yaşam en iyi çözüm bu duruma

Ama size bişey söyleyeyim mi adamların baktığı fiziksel görünüşünüzden çok istekliliğiniz 👍 Çok istekli olduğunuzda gözlerine perde iniyor haberiniz olsun 🤭

Ama size bişey söyleyeyim mi adamların baktığı fiziksel görünüşünüzden çok istekliliğiniz 👍 Çok istekli olduğunuzda gözlerine perde iniyor haberiniz olsun 🤭
ya bunu kendisi de söylüyo, beni rahatlatmak için söylemediği şey yok, tamam doğru biliyorum. Ama bu göbekle de kendimi komik buluyorum :KK70: inşallah zayıflayıp çözücem

ya bunu kendisi de söylüyo, beni rahatlatmak için söylemediği şey yok, tamam doğru biliyorum. Ama bu göbekle de kendimi komik buluyorum :KK70: inşallah zayıflayıp çözücem

Özgüvenin vücuduna bağımlı gelmesin hep seninle olsun. Zayıflayınca mutlu olacaksan kendini daha iyi hissedeceksen zayıfla ama özgüveni fiziksel birşeye bağlama 😘

Zayıf olup dümdüz yatsa daha mı iyi ya 😀 ne güzel fizikler gördüm içinde cilve yok ne tombul popolar göbekler gördüm işve çilve çok amaaan göbeğimiz var diye sevişmeyelim mi yahu 😀

Kilo kaynaklı özgüven düşüklüğünüz var.
Ya kilo verip eski halinize dönüceksiniz yada yeni kilonuza alışıp benimseyip öyle devam etceksiniz.

Herkese merhaba
1.5 yıllık evliyim belki 10 gün belki 15 günde bir cinselliğimiz oluyor. Evliliğin ilk zamanlarında böyle değildim beklemeden ben yanaşırdım vs ama şimdi 10 kg kadar aldığım için artık özgüvenim kalmadı kendimi beğenmemeye başladım. İş hayatında huzursuz olduğum için artık hafta içi iyice modum düşük hsonuda içimden gelmiyor
Eşim yanaşıyor ama benden yüz bulamayınca uzaklaşıyor haliyle neredeyse yeni evli sayılırız ama bu uzaklık beni çok üzüyor ne yapabilirim bilmiyorum
Dikkat edin tabiat boşluk kabul etmez, erkeği elde tutmanın iki yolundan birincisi cinsel doyumdur.

X