sekosum'un başarı öyküsü...

sekosum

sekoşum
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
189
0
96
38
İstanbul
herkese merhaba.sonunda hep misafir olarak sayfalarınıza bakmaktan vazgeçip üye olmaya karar verdim ve aranızdayım:teytey:
benim kilo ile olan savaşım 13 yaşımda başladı.annemin ameliyat olamsı sonucu dayımlarda kalmaya başlamam ve hızla kilo olma serüvenim.çocukluk dönemimde çok çıtı pıtı bi kızdım aslında ama genç kız olduktan sonra bir türlü vazgeçemediğim şeyler yüzünden(üzerine bol yoğurt ve ketçap sıkılmış makarna,çikolata ve tabikide haddi hesabı 0olmayan dondurma:icecream:veee tabiii alması pek kolay olan ve vermesiii çokk zor olan yağ kütleleri.....vede....üzüntüler,sofra başında çok yediğim ima edilince ağlama krizleri...erkekler tarafından beğenilmeden geçen bir genç kızlıkk veeee hayal kırıklıklarııı...
aslındaa çok aşırııı kilolu olmadım hiç.iri yaplıyım vede bunun üzerine aldığınız kilolar sizi dahada şişman gösteriyo.aynı görüntüde olduğum insanlardan hep 5 kilo fazla gösteriyo tartımın ibresiii:sm_confused:
lise çağımda pek farklı geçmedi.taki son sen nişanlanana kadar.kilo almamda emeği olan yengem bana gaddarca bi tutum sergileyip :dance::dance:senağlama gıdım gıdım yemek vermeye başladı ve okula gidip gelirken 5 km yol yürümem nedeniyele70 küsür olan kilom 59 a düştü ve çok güzel bi gelin oldummmopuyorumnanaktan.ve 5.senem geldiğimde yöresel yemeklerimiz,pudingler,pilavlar,davetler sonucundaaa 83 kiloya geldi dayandı vücuttaki yağlarklava:ve sonunda karar verdim zayıflayacaktım.diyetisyene gtmeye karar verdim çünkü deneyeceğim başka bir yöntem kalmamıştı(diyet,spor salonu,akapungtur)diyetisyenn verdiği listeye harrfiyen uyarak bir ayda 7kilo verdim ve 76 ya düştüm ve tamda bu sırada hamile olduğumu öğrendim:CüvCüv:evet bebeğim olacaktı:ecrin_bebek:bunun verdiği mutluluk ve rahatlıkla rejimi ve diyetisyenimi terkedip yemeğe full devam ettim ve 102 ile doğuma gittimmm.doğumdan sonra 40 gün içinde 10 kilo gittii.beni göreen herkes 102 kiloluk bu koca cüsseden çıkan bebeği görünce(2.850)gözlerine inanamadılar.herkes benden 5 kiloluk bi tosuncuk beklerken kuş kadar bişey doğdu bu arada sezeryan oldum.92 kiloda ibre takılınca şok oldum aklım sıra aoldığım 26 kilo zınk diye gidecekti.bizimkiler bana süt olur diye hoşafları şerbetleri helvaları dayamaya başlayınca ibre yavaştan oynamamya başladı 93 94 burda dur dedim ve araştırmaya başladım süt yapan en iyi şeyin süt olduğunu ve anne sütünün %100 de90 su olduğunu öğrendsim ve yemeğimi azalttım zaten sütümde yoktu 40 gün emzirebildim kızımı.:1no2:ve kendi çabala 94 ten 85ee hatta 81 e düşmüştüm ama tatilde açık büfenin çekiciliğine dayanamayıp 85e çıktımmm.ve bugün diyete geri döndüm.bu kez kararlıyım ve başaracağıma inanıyorum.zayıflıycam en azından 60 kilo olmam lazımmmm ve desteğinize ihtiyacım var çünkü çevrem benle alay etmeye başladı:sinifsinif:''sen yapamazsınn başaramazsın daha önceki rejimlerine benzemesin diyolarr''ama aldırmıyorum:dilcikar:yapıcammmm

ah o çevredekiler beyne hükmetmeye çalışanlar bilinçaltlarını edemezsin yapamazsınlarla dolduranlar sen boşver onları çok biliyor onlar sen bnce onların iantlarına istediğin kiloyu sürekli kendine telkin ederek söyle gör bak oluyormu olmuoyr mu uyuz şeyler kendileirne baksınlar senin en iyi intikamın dediğini yapmak olackatır :) başarılar cnm

Kesinlikle beyninde biten bir olay.
Sen ben bunu yapacam de çevreni boşver.
AZimli,kararlı ol gerisi gelir.
Kolay gelsin canım.
Bende şuan bu mücadeleyle uğraşıyorum ,ben başaracağım inşallah.

o kıloları verıceksın canım, yeterkı aklına koy bunu, anlattıklarından senın bellı bır sureden sonra caydıgın sonucunu cıkardım, caymamaya calıs, bı ıkı gunluk kacamaklar dısında fazla abartma

canım bende bir ay oldu doğum yapalı ve şu anda ilk kez diyet bölümünü açtım senin yazını gördüm bende sürekli diyet ve spor yapan bşriyim her zaman kilolu idim 12 seneden sonra çocuğum oldu 9 aydır diyeti bırakmıştım 112 ile hamile kaldım 125 kilo ile doğuma girdim heemen bir hafta içinde 3 kilo gitti ama dediğin gibi herkez bana süt olsun şunu ye bunu ye derken ben şu anda 125 geliyorum tekrar çocuğum benimde 2300 doğdu dediğin gibi herkez dalga geçiyor bu vücuttan bumu çıktı diye ama tabii senelerce aldığım hormon ilaçları stres çocuğum olmadığı için inşallah bundan sonra daha dikkatli oluruz 2 aydan öncede spora başlayamıyoruz allah yardımcımız olsun

kesinlikle beşi bi arada olan çay alın ve yemeklerden yarım saat önce bir tatlı kaşığı çörek otunu çiğneyerek yiyin bide suya elma sirkesi karıstırılarak içilirse metebolizmayı hızlandırıyomus ama tadı ve kokusu dayanılcak gibi değil cokacimcoook

vay be epey zaman geçmiş bu yazıyı yazalı 85 kiloda bırakmışımyazma olayınıve şimdi sıkı durun 74 kiloyum
bugün başladım yine 10 kilo verdimmi tamam bu iş

valla öncelikle yediğimin yarısını yemeye başladım...ne yediğimin değil ne kadar yediğimin önemli olduğunu anladım...ona göre davranıp herşeyi tattım ama az...ekmeği sınırladım...yürüyüş vede pilatesi hayatın bir parçasıda yapınca(bu arada pilates sayesinde 120 santim olan göbek çevrem 99,90cm olan belimde 73 e düştü)...85ten bir sene içinde 74 e düştüm(bu arada 2008 de102 idim...hamileleiğimin son haftasıyani
2008-102
2011-74
süperim kızlar taşş oldum taşşş...bu arada boyumda 1.70

sakıncası yoksa fotoğraf koyar mısın..

tebrikler... gerçekten büyük azim umarım bidaha o rakamları görmezsiniz tartıda

valla süpersiniz ayakta alkışlıyorum sizi tebrik ederim..valla süpersiniz ayakta alkışlıyorum sizi tebrik ederim..darısı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…