Şekli yamuk ayak tırnağı..Lütfen yardım edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi geos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geos

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2014
28
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Uzun süredir forumu takip ediyordum ama artık dayanamayacağımı düşünüp belki burada bir yol, çare bulurum ümidiyle üye oldum. 8 senedir ayak baş parmağımla başım belada. Tırnak batması vardı bende ve ilkinde iltihaplıyken yarısı çekildi, daha sonra da tam 3 defa tamamen çekildi tırnağım. Hepsi cerrahlar tarafından yapıldı bu arada. Özellikle son 3-4 senedir ciddi anlamda şekli bozuk. Yamuk çıkıyor yani tırnağım. Arada tırnak batması şeklinde de ağrılarım oluyor. Kaç defa doktora gittim bunun için, mantar vardı ve ondan dolayı cildiyenin verdiği ilacı kullanmıştım. Son olarak 2-3 ay kadar önce yanlış hatırlamıyorsam Ortopediste gittim, alakasını tam kavrayamamıştım ama tırnak konusunda uzman olduğunu söylediler, tavsiye üzerine gittim. Ayak baş parmağımda doku kaybı olduğunu, bunu yapan doktorların baş parmağımdaki dokuları öldürdüğünü ve çaresi olmadığını söyledi. Tırnak batığını tedavi edebileceğini ancak tırnağımın yamuk çıkmaya devam edeceğini söyledi. Ağlamaya başladığımda da gerisini çok fazla duymamıştım ama anneme estetikle halledilebileceğini söylemiş. Bu konuda herhangi bir şey duydunuz mu acaba? Tırnağımın yamukluğu nasıl tedavi olur hangi doktora gitmeliyim tavsiye verebilecek biri var mı acaba?? Gerçekten çok çaresizim, ayağım olduğu için şükrediyorum ama utancımdan yıllardır önü açık ayakkabı bile giyemiyorum, yazın benim için kabus özellikle. Arkadaşlarım arasında da dalga konusu oldum yazın bile sürekli çorapla gezdiğim için... Bu arada yaşım 21. Elimden geldiğince durumumu özetlemeye çalıştım. Anlayışınıza ve tavsiyelerinize sığınıyorum... Umutla bekliyorum cevaplarınız... :85::85:

Canım bir fotoğraf eklersen tam olarak sorunu görür ve yardımcı olmaya çalışırım...

Tırnak batması için tırnak teli diye bir şey duydum ama tırnağın yamukluğuna etki eder mi bilemem, araştır bi bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…