şekilsiz gebelik kesesi

ngunacar1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2015
3
0
34
merhaba kızlar.
geçen hafta doktora gittim. hamile olduğumu öğrendim.çok sevindim ancak dün gittiğim doktor hevesimi kursağımda bıraktı.
tahminime göre 4 haftalık hamileyim BHCG değerlerim 2 katına çıktı kan testiyle bunu öğrendim. dün özel bir hastanede farklı bir doktora gittim ve bana gebelik kesesi şekilsiz ayrıca yolc sac görünmüyor dedi çarşamba günü kürtaj yapalım dedi.
İnternette araştırdım ve yolc sac 5.haftada oluşuyormuş. ya bu doktor bir şey bilmiyor yada doğru söylüyor. herhangi bir kanamam olmadı. lütfen bana bir yol gösterin. ultrason resmini ekte yükledim.

Eklentiler

• IMG_3810.JPG
    IMG_3810.JPG
    91,4 KB · Görüntüleme: 261
Başka bi doktora daha görün mutlaka, eğer sağlıksızsa kendi düşer zaten 1 hafta içinde kalp atışı oluşmadan

bugün devlet hastanesine gittim acile. ultrasonla tekrar baktı 3 haftalık olduğunu söyledi doktor. ve inşallah bir sıkıntı çıkmaz sağlıklı bir gebeliğimin olduğu söyledi. doktora daha önce gittiğim doktorun kürtaj yapalım dediğini söyledim şok oldu. kanaman olmadan kürtaj olmanı nasıl söylerler diye.
bugün şunu anladım özel hastaneler kürtaj yapmak için insanları yönlendiriyorlar. Paraya kıyıp özele gidelim temiz olsun dedim. İnanın bana devlet hastanesindeki doktor daha çok ilgilendi ve motive edici konuştu. İnşallah bebeğimiz sağlıklı durumdaysa ilerleyen haftalarda kürtaj olmamı söyleyen doktorun ve hastanenin ismini yazıcam buradan.

X