Bebek Beslenmesi Şekerli su

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

dilek38

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2009
302
0
96
40
Kayseri
merhaba bebeğinize şekerli su verdiniz mi doğduktan sonra.
benim kaynana çocuğa su yerine şekerli su veriyo ben vermesini istemiyorum ama benden habersiz gizli gizli veriyo ağzı açılınca ben 4 çocuk büyüttüm nasıl büyüttüm falan gibi şeyler söylüyo. sinir oluyorum

Eskiden verilirmiş annenin sütü gelmeyince ama şimdi öyle değil ki... Bebeğiniz kaç aylık bu arada.

6 aylık bebeğim. bu arada ben kayınvalde ile birlikte oturuyorum beraber bakıyoz yani fazla bişeyde söyleyemiyorsun öyle işteee

bebeğim kolik olduğunda, doktorumuz şeker vb. bir şey verip vermediğimizi sormuştu. şekerli su veriliyor sıklıkla; ama kesinlikle verilmemeli. malesef anneanneler, babaanneler her şeye karışıyor.

canım bebeklere şeker vermemek gerekiyo aksi halde ona alışıyolar başka tatları reddediyolar bir de şeker bir çok hastalığın nedeni küçücük bebeği alıştırmamak lazım

madem kayınvaliden seni dinlemiyor,sende onu korkut tatlım.Seker hastalığı ve obeziteye neden oluyormus.ilerde olursa sorumluluk senin,senden bilirim vs de.Ayrıca hep sunu söylerim.Hep derlerya zamane cocukları cok akıllı diye.Eskiden gözunu acamazdı,bakmazdı,gulmezdi,konusmazdı cocuklar diye.Demekki eskiden cok sey yanlıs yapılırmıs.Artık tıp doğruyu-yanlışı ayırıyor.Yeni nesilde bu kurallara göre yetiştirdiğinden cocuklar daha sağlıklı ve akıllı bnce.Kayınvalideni kırmadan anlat bunları canım.ama dinlemiyorsa bırak kırılırsa kırılsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…