Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben anne sütünden başka birşey ii gelmez diye biliyorum şekerli su hiç duymadım denemeyide düşünmem.
Kızlar yapmayın Allah aşkına
artık hastanelerin duvarlarına bile çerçeveletip asıyorlar bebeğe şekerli su vermeyin diye.
şekerli su bebeğin tokluk hissini artırıyormuş ve bebek emme ihtiyacı hissetmiyormuş. bu nedenle emmeyince hem süt geç geliyor hemde fizyolojik sarılığı kolay atlatması için sık emmesi gerekiyor.
Sarılık artışını önlemek için sık emziriniz. Saat başı, 1-2 saatte bir... Bebeği 4 saatten fazla uyutmamalı, takviye gerekiyorsa şekerli su kullanılmamalı, doktorun uygun gördüğü bir mama verilmelidir.
öyle diyosunda sekerim ya sütü gelmiyenler ne yapsin ben yogun bakimda kaldim iki gece ve gecirdigim ameliyat ve sokdan dolayida sütüm gelmedi 5gün kizimi sekerli suyyla beslediler yudum yudum
öyle diyosunda sekerim ya sütü gelmiyenler ne yapsin ben yogun bakimda kaldim iki gece ve gecirdigim ameliyat ve sokdan dolayida sütüm gelmedi 5gün kizimi sekerli suyyla beslediler yudum yudum
tatlım mama veriyor dr. sütü gelmeyen anneler için.
ben yukardaki mesajımda şekerli suyun verilmeme sebebini yazdım belki bir faydam olur diye.
verip vermemek sizlere kalmış.