- 12 Temmuz 2006
- 102
- 0
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hyr canım hiç biri orjinal değil tamamen uydurmasyon bir türk ürünü chanelin sitesine gir bak öyle bir koku hiç olmamış.
tmm canımm tşk ederimmmopuyorumnanaktan
candy gibi kokan başka bi marka önerebilir misiniz? bütün herkeste candy var şu aralar :/
escada nın kokuları genelde tatlıdır onlara bi bak bence
bide şu bihterin parfümü diye geçen kokuda tatlı bi koku
dkny red apple tatlı diye hatırlıyorum
çok teşekkür ederim :)
sana miss sixty de önerebilirim tatlı ve çok seksi bi kokudur kendi gibi yoğun şeker değil ama tatlı bi kokudur.. hem çok bilinen bi kokuda değil..ben kullanıyorum çooook memnunumbayanssulusmile
tamam yarın almaya gidicem yazdım bunuda kenara zemuszemushihoyyyt
şekerli grubuna giriyor mu bilmiyorum da hypnotic poison aşırı kalıcı.. bir de lolita lempicka denedim 9-10 saat önce, hala kolumda kokusu hafif te olsa duruyor.
Carolina Herrera-CH en kalıcı buaram buram kokan bence en güzel şeker kokusu. :)
peki prada candy ve pink sugar hakkında ne düşünüyosun canım ?
Prada Candy merak ettiğim bir koku tatlım ama deneyemedim henüz. Pink Sugar vanilya karamel gibi bence çok yumuşak ve hoş. Ben şeker vanilya kokularını çok severim ve her gün kullanabilirim. Sevmeyene ağır gelir bu koku. Bir de CH mesela tende çok değişmiyor. Sıktığımda ne ise 1 saat sonra da 3 saat sonra da aynı. Ama Pink sugar önce ağır, zaman geçtikçe koku açılıp güzelleşiyor.