- 25 Haziran 2015
- 32
- 12
- 31
-
- Konu Sahibi mutluolmakicin
Peki.ilaçlar bebege etki ederse hamile kalınca acaba ne kadar düşmesi lazım nejadar sure ilaç kullanmam lazım.yanı sanki şeker normale donmedikce hamile kalamiycam kalsamda çocukta sorun yapar dye basladimsorun yapma bunu.ilaçlarla gebelik boyunca kontrol altına alınabilen bir durum.doktorunun tavsiyelerini uygula.
Uyum sağlarım diyet ilaç ama bu süreçte hamilelik önerilmez mi yksa kalinsa sakınca olur muDusuklerinin sebebi sekerse Dr önemini alacaktır..Gebelik Öncesi ilaclarina baslarsin...bir de diyet verecek muhtemelen...sıkıntı olmaz inşallah..
Yanı hamile kaliniomu ilaçları kullanınca tedavi olurken bn hiç kalınmaz dye düşündüm yine düşük olur dye de artık korkuyorumşeker hastalığın varsa ilaçlarla normale dönmez.hayat boyu devam eder.ilaçlar sadece kontrol altında tutar.belli bir seviyeye düşürür sekeri.zararı olacak birşeyide doktor vermez heralde
Yoo çevremde bikaç kişi biliyorum öyle hamile kalıp doğuranUyum sağlarım diyet ilaç ama bu süreçte hamilelik önerilmez mi yksa kalinsa sakınca olur mu
Demekki ilaclarin bir yararı oluyor bn bebeğe zarar verir falan dye düşünüyorum ama Dr ona gore ayarlar zaten"ŞEKER HASTASI HAMİLE KALAMAZ"
Diyabet olanlar hamile kalamaz gibi bir düşünce doğru değildir. Her sağlıklı kadın gibi diyabetli kadınlarda rahatlıkla hamile kalabilir. Ancak anne olmak isteyen diyabetli kadınların, hamile kalmadan önce doktor kontrolünden geçmesi gerekir, kan şekeri iyi gittiğini bilmesi gerekir. Düzenli bir diyete ve gebelik için uygun bir ilaç tedavisine geçmesi gerekir. Çünkü bazı ilaçlar gebelik esnasında kullanılmaz.
Bnde internete yazdim ama dzgun bi yazı bulamadım ondan sordumburada sorunu sordun tamam.paylaşmak istedin tamam da internet diye bir nimet var.üşenmedim açtım baktım okudum.buraya kopyalayıp yapıştırdım.sende açıp bakabilirsin.oradan daha doğru bilgiler edinebilirsin.